Jdi na obsah Jdi na menu
 


DOLNÍ LOUČKY- KETKOVICE 0:4 (0:3) - žáci

15. 6. 2008

V posledním kole letošní sezóny nás čekal vítěz letošního ročníku Dolní Loučky. Někde v hlavě vzadu stále spočívalo zklamání s posledního měření sil na podzim, kdy jsme "nešťastně" ztratili vyhraný zápasa a byli jsme rozhodnutí jim to vrátit i s úrokama. Nakonec, ještě letos neprohráli jediný zápas, takže KDO - KDYŽ NE MY, KDY - KDYŽ NE DNES !!!

Hned v úvodu jsem vlétli na domácí, jak velká voda a zasypali jejich obranu sérií rohových kopů. Několikrát už to zavánělo gólem, ale pro tentokrát vyvázli domácí bez ztráty kytičky. Nadějně vypadaly i útoky a narážečky po zemi po pravé straně, ale paradoxně se nám podařilo otevřít skóre zleva, když po přímém kopu ze skrumáže Vítek přeloboval gólmana ke vzdálenější tyči. Domácím se sice podařilo mírně otupit náš tlak, ale z jejich strany to bylo zoufale málo a do příležitostí se prakticky nedostávali, pouze se jim občas podařilo vyvážet míče za půlící čáru. Naše akce byly mnohem nebezpečnější a především Marek Valo byl zastavován často jen za cenu faulů. Utkání ho asi dost bolelo, nakonec má pod okem i razítko od kopačky domácího hráče (neúmyslné). Zahrávali jsme i několik přímých kopů z nadějných vzdáleností, ale ani tady nám pšenka nekvetla. Některý zastavila zeď, něco lapil gólman. A tak to vzal do ruk Marek Valo (dnes určitě nejlepší hráč na place) a střelou z vápna zvýšil na 0:2. Potom se opět stejný hráč nadechl k obrovskému sólu a přešel přes půl hřiště a zvýšil na trojgólový rozdíl - což asi domácím vzalo chuť do zápasu. Po vstřelené brance leželo na zemi snad 5 hráčů soupeře. Druhá půle se odehrávala se stejným scénářem, domácí jsme jasně přehrávali a zápas si náležitě užili. A když  po přímém kopu z voleje Tomáš Oštádal zavěsil pod víko bylo definitivně rozhodnuto. Měli jsme i v tomto poločase další pěkné akce a slibné příležitosti a gólová už nebyla žádná a tak si po zásluze odvážíme plný počet bodů.

Tento zápas se nám povedl na výbornou, dle trenéra domácích byla sestava Louček oslabená o několik absentérů. I přes to, jsme domácí výrazně přehráli a jejich hra byla pro mě velkým zklamáním. Domácí si vypracovali pár ojedinělých příležitostí a tyto zakončili velmi nepřesně nebo nedůrazně. I přes to jim gratulujeme k 1. místu v letošní ročníku, čímž od nás tento pomyslný triumf převzali.

Na zpáteční cestě z vítězné výpravy jsme měli zamluvený salónek u Raušů v Bíteši a při obědě a poháru si vychutnali úspěšné zakončení letošní sezóny.

 pohled z druhé strany

 

Náhledy fotografií ze složky Dolní Loučky - Ketkovice

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář