Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mezihra.jpg

   Jak vidíte na obrázku převzatého z webu Dolních Louček čeká nás boj s houževnatým soupeřem na klasickém drňáku. Ten bude samozřejmě stejný pro všechny. V každém případě však bude nutno hru přizpůsobit terénu a co nejvíce ji zjednodušit, aby se minimalizovali chyby v rozehrávce.

   Oproti úvodnímu kolu budeme postrádat Marka Mihaliska (dovolená) a Ladě Mohelského(pouť). Rovněž Honza Šic bude chybět (taktéž dovolená). Nejistý je start Romana Skokana (možná půjde do práce) a Michala Garžíka (zranění) Uvidíme jestli se ze stretávky zo Slovenska stihne vrátit Braňo Valo. Šanci tak zřejmě dostanou i hráči co se v úvodním zápase nedostali ani na lavku nebo jen střídali.

   Náš soupeř je prý posilněn a v úvodním kole držel plichtu v Domašově do posledních minut, kdy inkasoval z penalty. Rozhodně budou chtít doma vyhrát, ale se stejným cílem jedeme do Hradčan i my. Takže v neděli sportu zdar.

  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pravděpodobná sestava

(Cantona, 30. 8. 2007 8:28)

Pižmo, 12 nás bude určitě, asi i víc (14)
Předpokládaná sestava ( může se to změnit )

Braňo - Jarda (Max), Michal M, Vláďa, Žán - Filip, Pižma, Roman (Zdena P. ), Ori - Tomáš (45min Vraník -Tom jde do práce na noc, bude hrát 1. poločas), Čmelda

Michal Garžík včera sice trenoval, ale nemůže pořádně kopnout balon, což bude v Hradčanech základ, nebude-li 100% fit tak hrát nebude.

!!!

(Filda, 30. 8. 2007 6:31)

Já jdu a po včerejším tréninku začínám cítit formu!!

???

(pižma, 29. 8. 2007 19:08)

Už to zase začíná! Bude nás aspoň 12?

Držíme palce ...

(MaŠ, 29. 8. 2007 17:36)

ať vyhrajete ;)