Jdi na obsah Jdi na menu
 


Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vyšší soutěž

(Sid, 4. 7. 2006 13:52)

Na rady z Rápotic nésme zvědaví

vyšší soutěž

(dobrá duše, 4. 7. 2006 12:04)

Vzměnit 11 fotbalistů a vedení. Pak postup do III. třídy je zajištěn. Dnešní součastnost je tak na 5 let bez výhry.

Názor

(Obršlík, 26. 6. 2006 10:48)

Na vyšší soutěž určítě ketkovičtí kopálisti mají. Chce to pouze trochu více treningu, zápalu pro hru a trochu aktivnější přístup (i ze strany vedení mužstva). Účast ve vyšší soutěži by jistě přivedla na hřiště více diváků a zatraktivnila celé fotbalové dění.
TA "VYŠŠÍ" SOUTĚŽ NENÍ ZASE AŽ O TOLIK KVALITNĚJŠÍ!
Pozn.O eventuálním postupu se musí v mančaftu neustále mluvit, aby to byla jakási motivace a ani v této soutěži nejezdit na zápas s tím, že soupeř je těžký, a že je zápas předem prohraný.
Hoši bojovat!!
Naprosto souhlasím také se dvěma předešlými názory.

názor

(Pižma, 25. 6. 2006 1:41)

V optimální setavě jsme schopni hrát vyrovnanou partii se všemi mužstvy ve skupině. Problém je udržet si výkonnost po celou sezónu, kdy vlivem zranění, směnováním a přístupem některých hráčů musí trenér tvořit sestavu ne tak jak by chtěl, ale podle toho koho má k dispozici. Věřím že v nové sezóně se nám povede lépe a budeme hrát
f o t b a l pro diváky! a pro sebe.

názor

(panX, 24. 6. 2006 13:33)

Co se týče útočné hry jsme na tom poměrně dobře,hlavně musíme zlepšit bránění.Taky je třeba kvalitní trenink na který příjde dost lidí. A budou-li se nám vyhýbat zranění klíčovým hráčů - Pyžma, Garža atd,můžeme hrát na špici.