Jdi na obsah Jdi na menu
 


Za krásného slunného počasí se na pouťovou neděli uskutečnilo tradiční fotbalové utkání svobodných a ženatých. Svobodní se do toho obuli hnedka zostra a po malé chvíli rozvlnili síť za Braňovými zády. Ovšem to bylo jejich první a poslední vedení tohoto dne. Ženáči se brzy oklepali ( nejsou už nejmladší a tak se musí zkrátka dostávat do tempa trochu déle) a začali nebezpečně ohrožovat svatyni svobodných, kterou hájil Boris. Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat. Rozhodčí (Emil) s přehledem řídil utkání, i bez čárových pohotově odhaloval milimetrové offsidy a nepřipustil žádnou zbytečnou diskuzi.  Hra se přelévala ze strany na stranu a ženáži začali pomalu svobodným skórově ujíždět. Za stavu 6:3 pro ženáče jsme poněkud povolili ( o přestávce jsme totiž doplnili palivo a s plnou nádrží to nejde tak rychle) a bylo to na svobodných, aby zdramatizovali utkání. Obrovskými šancemi pohrdl několikrát Machourek - je s podivem co se taky nedá dát, ale i přes to se svobodní dotáhli na jednobrankový rozdíl. Pravda, Braňo jim k tomu malinko pomáhal. No, ale prestiž je prestiž a tak ženáči zase zařadili vyšší rychlostní stupeň a vyhráli s přehledem 9:6.

Po pár letech bylo utkání poněkud klidnější, ale stále tomu chybí víc těch" nefotbalistů", kteří tomu dodají jiný náboj - i pro diváky je to pak zábavnější ( ne už tak pro samotné aktéry, kteří pak musí léčit následky rozpohybování svých schránek).

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

moc vážně ???

(Zdena, 16. 7. 2007 21:27)

No já to zas tak nežral, ale ty jsi mi málem loktem propíchl bok. Myslím, že se ti budu muset na hokeji nějak revanšovat

Výhra??????????????????????????????????

(Orka, 16. 7. 2007 19:44)

Žáky a pár chlapů porazí i staří dědcí,aspoň z nás nikdo před zápasem nekňučel,že to nemá cenu a že jsou letos ženatí moc silní.
Tento zápas je braný moc vážně a letos až moc.

rozhodla chytrost

(Cantona, 10. 7. 2007 14:10)

Narozdíl od hokeje, kde nás zelenáči vyškolili, jsme ve fotbálku neponechali nic náhodě a v pohodovém treninkovém tempu jasně vyhráli. Možná by bylo utkání vyrovnanější kdyby hráli kluci Šicovi.

poprvé u ženáčů

(Zdena, 10. 7. 2007 13:12)

No, je vidět, že jsme měli u ženáčů teprve prvoročáka, kterej je ještě zvyklej na to honění za mičudou. My ženáči si dáváme pěkně nahrávky k noze a v poklídku. Od toho lítání po place jsou tam mladí. No, však ty se to časem taky naučíš ......

nahrávka

(pižma, 10. 7. 2007 12:45)

Kdybys trochu fotbalově přemýšlel trenére, tak sis pro tu nahrávku DOŠEL ! Ale to bys pak musel psát žes po krásné pižmově uličce zahodil 100% šanci. No snad příští rok, už vím že to musím hrát na tebe, aby se to někam odrazilo.

???

(Zdena, 10. 7. 2007 11:08)

Jeden ze dvou co fotbal nehrají jsem se nechal ukecat a hájil barvy ženáčů. Vůbec se mnou neměli ti lumpi svobodní soucit. Oráč mě loktem málem zlomil žebra (po přízni řízni), Jarda Skokan mně klidně sebere míč (kde je úcta ke staršímu)a Pižma (spoluhráč !!!) mě dá nahrávku, kterou bych nestihl ani na kole. Holt měl jsem to tam s těma fotbalistama těžký. Sehnal jsem Kouzelníkovi desítky kopačky, doma měl dokonce povoleno hrát ( na rozdíl ode mě), ale radší ucucával pivko a šklebil se. No a slibotechna Čada - zase jenom řeči a skutek utek - prej v pantoflích - hahaha.