Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žáci Drásov - Ketkovice 0:5 (0:1)

3. 9. 2006

branky - Marek Valo, Jarda Střecha, Tomáš Ošťádal, Martin Kuneš, Erik Tůma

Libor Kačírek - Martin Rybníček (Pavel Došek), Pavel Liška, Honza Budín, Martin Kuneš - Marek Řezanina, Jarda Střecha, Marek Valo (Dušan Tůma), Vláďa Nedvěd (Erik Tůma), Tomáš Ošťádal (Vítek Sedláček), Ondra Jacko (Tomáš Jacko)

K prvnímu mistrovskému zápasu jsme zajeli do vzdáleného Drásova.

První poločas vůbec nenasvědčoval tomu, že to bude jedno z těch lehčích utkání. Kluci se trápili v rozehrávce a nedařily se jednoduché nahrávky. Tomáš Ošťádal spálil dvě vyložené šance a tak jediným světlým okamžikem první půle byla křížná střela Marka Vala z hranice velkého vápna na kterou domácí brankář nedosáhl.

Druhý poločas byl úplně jiný. Uklidnila nás rychlá branka, kdy gólman domácích neudržel přízemní střelu k tyči, T. Ošťádal vybojoval ve skrumáži míč a nahrál na penaltu Jardovi Střechovi, který prostřelil vše co mu stálo v cestě. Po pěkné narážečce s Vláďou Nedvědem utekl Tomáš Ošťádal a pod padajícím gólmanem zvýšil na 3:0. V této době už byl rozdíl na hřišti markantní a domácí se nedostali ve druhé půlce ani na dostřel naší branky. Pěkným sólem přes půl hřiště se blýskl Honza Budín, ale k zakončení se již nedostal. Velkou jistotou byla celá obrana, obzvlášť dobře si počínali oba stopeři.(Pavel Liška, Honza Budín).K údivu snad i Martina Kuneše spadl jeho dlouhý lob do drásovské sítě - 4:0. Na hřiště se postupně dostali všichni naši hráči a  jednu ze střel, kterou brankář Drásova pouze tečoval, dobíhající Erik Tůma usměrnil do odkryté branky. Pohlednou kombinaci na jeden dotek předvedli Dušan Tůma a Tomáš Jacko, kdy vyšachovali snad 4 hráče.

Kluci především za druhou půli zaslouží pochvalu.

 
 

Náhledy fotografií ze složky Žáci 2006-7

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

fghh

(h,lgn, 16. 6. 2009 9:49)

hovno




FOTBAL

(ERIK, 6. 10. 2006 18:58)

KDY BUDE PŘÁTELÁK

trénink

(coach, 5. 9. 2006 8:23)

Ve středu je trenink v 16 30, v patek jedem na přátelský zápas do Březníka. Odjezd 16 15. V neděli mistrák s Deblínem v Ketkovicích, sraz 13 45.

5:0

(Cantona, 4. 9. 2006 10:02)

Kluci bylo to dobrý, děláte čest Ketkovicím.

No,no.......

(Pavliš Přemysl, 4. 9. 2006 10:00)

Žákúm to jde,protože sou mladí!
Přeju hodně dalších vyhraných zápasů,pane trenér!!!

gratulace

(pižma, 3. 9. 2006 19:02)

Gratulace žákům k prvnímu vítěztví a bodům. Jen tak dál.