Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZBRASLAV - KETKOVICE 3 : 0 ( 1 : 0 ) - žáci

16. 9. 2007

ObrazekV tomto kole jsme narazili na fyzicky zdatného soupeře disponujícího vyrovnaným kádrem. Od začátku se do nás soupeř pustil a hned z prvního útoku zahrozil po pravé straně povedenou prudkou střelou. Erik se vyznamenal a bylo to pro nás varování a náznak toho, jak na nás budou zbraslaváci hrát. Rychlost levého útočníka nám Obrazekdělala problémy po celou dobu co hrál, ale Ondra M. se snažil, co to šlo a vypomáhal ještě křižující Tomáš O. - ovšem ani ten na něho rychlostí nestačil. První branku jsme inkasovali zhruba v 15 minutě z rohu, když se Martin K. nepochopitelně ohnul u tyče, míč se odrážel ve schrumáži od několika hráčů, kterým se ho podařilo Obrazek"odkopnout" pouze k penaltě a odsud hosté šťastně skórovali. O 5 minut později stálo při nás štěstí a další šance soupeře skončila na tyči a následně v náručí gólmana. Nyní jsme se začali osmělovat i my a vyrovnali jsme hru - bohužel pouze opticky, branku se nám z několika protiútoků Obrazeknepodařilo vstřelit. Tentokrát naše záloha nepracovala jako obvykle, Marka V. to z nějakého důvodu moc nebavilo, Jarda S. se utápěl ve svých kličkách a Michal O. i přes velkou snahu nemohl stačit na mnohem starší protihráče. Do kabin jsme šli tedy s jednobrankovou ztrátou a stále otevřeným Obrazekutkáním. Měli jsme toho klukům se Staněm S. hodně co říct, ale moc poznat to v druhé půli nebylo. Hosté byli stále aktivnější než my a nám nezbývalo než spoléhat, že se nějaký útok podaří. Velmi nečekaně jsme ovšem inkasovali cca 20 min před koncem, kdy do této doby spolehlivý Erik, pustil lehkou střelu z 35 metrů, která šla po Obrazekzemi přímo na něho, ale proklouzla mu mezi nohama. Naše útočné snažení zase mírně pohaslo a tak hosté 5 minut před koncem zpečetili skóre, kdy domácí hráč přešel podél autové čáry snad kolem 4 našich hráčů a z rohu šestnáctky skóroval.

I přes naši prohru bych řekl, že byly fáze zápasu kdy, jsme Obrazekhru vyrovnali a všechny branky padly po hrubých individuálních chybách. Dnes bych řekl, že vyjma obou stoperů větší snahu a bojovnost předváděli spíše hráči té "druhé" vlny a je vidět, jak nám chybí ještě 2 až 3 starší hráči. Ale co by měli vykládat třeba kluci z Nové Vsi, holt to musíme brát tak, že v letošním ročníku to nepůjde tak snadno jako loni a Zbraslav je s tímto kádrem favoritem tohoto ročníku.

Hlavu vzhůru máme to za sebou a teď se budem zase zlepšovat. Prostoru tam je ažaž.

Obrazek

Na zápas nás přijelo podpořit i  několik našich fanoušků, ale ani jejich hlasivky nám kýžené body nedofoukly.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

kluci nevadí

(Cantona, 17. 9. 2007 8:23)

Asi Braňo s Laděm málo fandili. Nic se neděje, je potřeba dál makat na treninku a příště to vyjde.

probuzení

(Sid, 16. 9. 2007 21:09)

No vida, že se moje trenérská polovička konečně internetově probudila, to ale nemění nic na té pobídce občerstvení na příští zápas !!!!

hlasivky fanoušků

(pomezní, 16. 9. 2007 20:03)

verbální projev několika našich fanoušků jsem slyšel poprvé, když kritizovali pomezního. No to je teda podpora, tak se dofoukávají body ? Kde prosím Tě ?

re: trapné připomínky

(pomezní, 16. 9. 2007 20:00)

Našim fanouškům chci sdělit, že jsem vždy mával spravedlivě na obě strany a dál tak mávat budu! Jak říká šéftrenér Ošťa, vedeme kluky v duchu fair play a nevím jak jinak než takhle jim jít příkladem.

Zdeno, příjmení Tomáše F. zní: FRUHVIRT !!! Ale to není podstatné...

dodatek

(Sid, 16. 9. 2007 16:43)

Ještě nás zařízl "náš" pomezní, kdy se Pavel Došek užuž dostával do brejku, ale nad Zbraslaví vlál pruhovaný prapor pomezního.
No oni by ho asi zbraslavští obrobránci dostihli, ale na příštím zápase to od pomezního spraví kafe s rumem.