Jdi na obsah Jdi na menu
 


ŽÁCI Domašov - Ketkovice 0:0

17. 9. 2006

sestava - Libor Kačírek - Marek Řezanina, Pavel Liška, Honza Budín, Martin Kuneš - Martin Rybníček , Jarda Střecha, Dušan Tůma (Pavel Došek), Vláďa Nedvěd, Tomáš Ošťádal, Tomáš Jacko(Ondra Jacko)

Po loňském debaklu 1:9 jsme zajížděli do Domašova pro lepší výsledek. Obraz hry, držení míče, územní převaha, rohové kopy - vše nasvědčovalo, že budeme brát 3 body. Spálili jsme ovšem několik vyložených šancí (Tomáš Ošťádal 2x sám na brankáře, Honza Budín břevno, ..........několikrát jsme si v prostoru, kde to volalo po střelbě, dávali v zahuštěném prostoru před šestnáctkou zbytečné nahrávky). S přibývajícím časem se na naše kopačky vkrádala nervozita a nepřesnosti. Rozhodčí pískal každý kontakt hráčů a hru zbytečně kouskoval. Penaltový faul na Vláďu Nedvěda ovšem "neviděl". Když jsme ke konci zápasu chtěli utkání rozhodnout a poněkud pootevřeli obranu, zahrozili i domašovští. Dostali se sice do přečíslení, ale Pavel Liška s Martinem Kunešem je do nebezpečné střelecké pozice nepustili. A tak se ani ketkovským žákům nepodařilo domašovskou síť rozvlnit.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Máme co zlepšovat

(trenér, 17. 9. 2006 2:28)

"Těžko na cvičišti - lehko na bojišti" -
takže si ve středu místo treninku zahrajeme odvetný přátelský zápas s žáky Březníka. Máme jim co vracet, neboť jsme první zápas prohráli 1:2 a dle vyjádření přítomných nás přehráli ještě výrazněji.
Sraz v 16 hodin na hřišti v Ketkovicích