Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vysoké Popovice-Ketkovice 4:4 (0:2) - žáci

28. 4. 2008

Do Popovic jsme odjížděli s cílem získání povinných 3 bodů. Dá se říct, že celý první poločas ani jinou eventualitu nenabízel. Byli jsme jasně lepší a domácí se dostali do jediné vážnější akce, když se jim podařilo překopnout oba stopery, kteří se trochu vytáhli, ale útočník domácích trefil míč mizerně šajtlí a ten skončil za autovou čárou. První půli jsme měli vyhrát 0:5 a nebylo co řešit. Bohužel to byl opět koncert zahozených šancí. Domácí brankář je tak orazítkovaný, že ho musí bolet celej člověk. Absolutně chybí klid v koncovce a když můžeme vstřelit branku šourákem po zemi okolo brankáře, volíme ránu jak z děla, která letí "dopryč" nebo nastřelíme stojící brankáře. Do druhé poloviny jsme chtěli rychle přidat nějakou branku, uklidnit se a zápas si "užít". Zakrátko jsme zvýšili na 0:3. Po našem faulu na hranici šestnáctky, zahrávali domácí trestňák. Erik si sice zeď postavil, ale jak... to je otázka?????? Rána po zemi skončila u tyče v prostoru, který měl být bezproblémově pokryt zdí.SmileyTato mírná komplikace byla brzy zažehnána naší další brankou 1:4. Jenže co se pak dělo, na to hledám těžko slova. My jsme pokračovali v zahazování šancí a domácí začali střílet góly. Co šance, to branka. 5 minut před koncem se řítí popovický útočník sám na Erika, který vybíhá až před vápno a je útočníkem nastřelen. Ovšem Erik se otáčí a pomalu odchází k brance a ani jeden z našich hráčů se nesnaží odkopnout míč, který z výšky dopadá zpět na pažit. Osamocený útočník lobem překopává všechno před sebou a je z toho drama. V poslední minutě zahrávají domácí po faulu od autové čáry a další lob zapadá za Erikova záda. Marně se naši kluci už ženou na rozehrávku na půlící čáru, při jejich rozehrávce je odpískán konec.

...údiv, bezmoc, obrovské zklamaní....

Faktem je, že domácí mají znatelně lepší mužstvo než na podzim (dle trenéra posílili o tři hráče), ale ztratili jsme téměř jasný zápas. Snad nám to bude do dalších bojů poučením. Tak kluci hlavu vzhůru, příští týden přivítáme doma silnou Zbraslav.

 

Náhledy fotografií ze složky Popovice-Ketkas

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

......

(Thomas, 11. 5. 2008 13:09)

Kluci ty tri novy ti tam sou na cerno....´kamosi je znaji a nemaji tam registracku...

re Tomáš

(niki, 29. 4. 2008 17:53)

to my když tam hráli tak většina golu z dálky..Zbraslav dáte doma ste moc silní venku to už je horší... ;)ale máte nato !

Polepšíme se

(Tomáš, 29. 4. 2008 14:03)

No byl to náš v podstatě první zápas a šlo to videt, ukázala se na nás jistá nejistota,útočníci chtěli dojít snad až na malé vápno a báli se vystřelit z dálky,mi obránci sme taky nehráli nějak moc dobře spíš špatně.Proti Zbraslav musíme porazit!

jakto?

(niki, 29. 4. 2008 13:35)

hoši co se stalo na podzim jsem vás považoval za nejsilnějšího soupeře a ještě jsem myslel že bude chctít aspon druhé místo ;) no nevadí zbraslav dáte...

kluci nevadí

(Cantona, 28. 4. 2008 6:38)

Hlavu vzhůru a příště poražte Zbraslav.