Jdi na obsah Jdi na menu
 


Veverské Knínice - Ketkovice 0 : 3 ( 0 : 2 ) - žáci

4. 6. 2007

ObrazekZa nepříznivého počasí jsme zajížděli v předposledním kole do Veverských Knínic s jistotou, že pokud zvítězíme, bez ohledu na poslední kolo jsme vítězi letošního ročníku. Museli jsme se obejít bez dvou zraněných hráčů Tomáše Ošťádala a Pavla Doška. a k odjezdu se nedostavili Martin Rybníček a Filip Krejčíř. Kapitánskou pásku převzal Marek V. a v útoku nastoupili od začátku bráši Jackové. Za mírného deště dělal hráčům problém rychlý odskok míče, ale naši hráči si s tím věděliObrazek rady o poznání lépe. Naše útoky narážely na statnou stoperskou dvojici domácích a těžko jsme se prosazovali do bezprostřední blízkosti branky. Zkoušeli jsme střílet zpoza šestnáctky, ale jelikož byl míč těžký, tak od těch mladších hráčů nebyly střely tak nebezpečné. Po individuální akci se po levé straně dostal do šestnáctky Marek V. a střelou k bližší tyči otevřel skóre. Většina zápasu se odehrála mezi půlící čárou a velkým vápnem domácích. Jak patrno z obrázku Libor toho neměl v tomto Obrazekzápase moc na práci a zaměstnávaly ho myšlenky jak zůstat co nejméně mokrý. Po hrubé chybě domácího brankáře zvýšil Marek V. na 2:0. Kopali jsme ještě několik rohových kopů, ale náš tlak už jsme brankově nezúročili. Do druhé půle jsme nastupovali s cílem vstřelit co nejdříve pojišťovací branku a pustit na hřiště dva nejmladší hráče kádru, aby si taky užili trochu toho ostrýho zápasu. Bohužel domácí čárový sudí měl prakticky celý druhý poločas praporek nadObrazek hlavou (asi místo deštníku) a zastavoval naše šance. Po čtvrhodince se nám ale konečně podařilo třetí branku vsítit - hattrick Marka Valo. Na hřiště jsme tedy pustili Michala O. a Vítka S. a kupodivu to byli právě tito dva, kteří měli snad největší šance zbývající dvacetiminutovky. Po delší odmlce se tedy ketkovskému fotbalu zase podařilo vyhrát některou mistrovskou soutěž a klukům za to patří velké uznání.

Všechny hráče (i zraněné i ty kteří toho letos moc neodehráli) taky zvu na poslední zápas letošní sezóny. V posledním kole přivítáme na našem hřišti celek Nové Vsi a po zápase na Vás čeká nějakej mls a taky malý překvápko.

Samozřejmostí je taky asi poslední letošní trénink ve středu od 16 30. Povede ho pan "Džek". 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

gre essay writing d10tld

(GregoryDut, 4. 4. 2023 2:58)


Whoa quite a lot of useful advice.
how to write an effect essay https://domyhomeworkformecheap.com how to write a review essay https://essaywritingservicebbc.com

Babice-Deblín

(Zdena, 8. 6. 2007 7:08)

Na OFS je uveden u tohoto utkání výsledek 0:3, jako kontumace ve prospěch Deblína. Původně byl uveden výsledek 2:0 pro Babice. Takže Deblín se k nám sice přiblížil, ale rozdíl je 4 body, což némá vliv na to, že jsme soutěž vyhráli už po tomto kole.

VELKÁ GRATULACE Z DOLNÍCH LOUČEK

(MaŠ, 5. 6. 2007 16:18)

Kluci gratulujeme Vám k vítězství v soutěži a ať se daří i nadále ;)

SUPER

(DEL PIERO, 4. 6. 2007 20:50)

DOBRÁ PRÁCE HOŠI

xxx

(pižma, 4. 6. 2007 19:31)

Gratulace žákům i trenérovi k prvnímu místu.

info

(Zdena, 4. 6. 2007 16:01)

Tak ses dočkal Dobrodušče !!!

info

(Dobrá Duše, 4. 6. 2007 10:41)

Čekám na to foto a info zítra už je