Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z Dukovan vezeme bronz

3. 7. 2007

Obrazek

sestava - Kačírek - Budín, Liška, Řezanina, Tůma D. - Valo, Střecha, Tůma E. - Ošťádal T., Nedvěd, Huczmann, Ošťádal M., Sedláček, Rajsigl

ObrazekNa turnaj jsme odjížděli oproti mistrovským zápasům v dosti oslabené sestavě - chyběli bráši Jackové, Rybníček, Kuneš, Došek a tak dostali možnost mladší hráči. V prvním zápase jsme nastoupili proti celku Horních Kounic. První půli to byla vyrovnaná partie s několika šancemi na obou stranách. Jenže nám se zranil při samostatné akci po Obrazekfaulu Honza B. a zbytek zápasu dohrával pouze se sebezapřením.Po změně stran jsme brzy inkasovali branku a obrana začala mít potíže a vůbec nefungovala. Snažili jsme se otočit skóre, ale soupeř využíval naší otevřené hry a trestal. Nakonec jsme prohráli 0:3, což se ukázalo pro konečné postavení v Obrazektabulce jako klíčové. Nálada v mužstvu byla poněkud ochablá a ke všemu bylo Honzovo zranění natolik bolestivé, že do dalších bojů již nezasáhl, čímž se nám rozpadla stoperská dvojice a jelikož na turnaji nebylo výrazně slabých soupeřů, na předstopera jsme stáhli Tomáše O. V útoku zůstal Obrazekosamocen Vláďa N. a náš "potěr" se okolo něho střídal a získával další zkušenosti, které se mu budou v nadcházející sezóně jistě hodit. Ve druhém zápase proti Dolním Dubňanům jsme se vzchopili a brankami Pavla L., Tomáše O. a ??? vyhráli zaslouženě 3:0. Po tomto zápase na nás čekala dvouzápasová pauza a Obrazektak jsme v místní restauraci poobědvali a doplnili tak energii. Čekal nás jednoznačný favorit turnaje - celek Dukovan. Prvních 10 minut jsme předváděli naši nejlepší hru na turnaji a i ti nejmenší ze všech sil bojovali proti podstatně urostlejším protivníkům. Bohužel se nám z několika příležitostí nepodařilo Obrazekvstřelit branku a po jedné naší velké šanci z protiútoku soupeř otevřel skóre. Do poločasu jsme inkasovali ještě 2x a druhá půle byla už jen otázkou, jak velkým brankovým rozdílem zápas skončí - 0:5. Ovšem nutno říct, že tým Dukovan byl velice silný a po celý turnaj nenašel konkurenta a neinkasoval jedinou branku. ObrazekK poslednímu zápasu jsme nastupovali s vědomím, že jen výhra nás udrží v boji o medailové pozice. Kluci zabojovali a dvěma brankami Vítka S. jsme zvítězili a očekávali vývoj posledních dvou zápasů. Favorité v nich potvrdili předpoklady a tak jsme si z Dukovan odvezli krásný pohár za 3. místo.

ObrazekZúčastnili jsme se výborného turnaje, který byl dobře organizačně i finančně zajištěn a jistě bychom se sem rádi vrátili i v dalších letech. Ovšem některé věci byly taky k zamyšlení. Náš tým byl ihned podroben kontrole registračních průkazů - ovšem např. Dukovany vůbec starší žáky nemají a dle výroků některých rozladěných rouchovaňáků za ně nastupovali hráči hrající i krajské soutěže - Mor. Krumlov, Znojmo. Právě při naší kontrole registraček přišli za hlavním pořadatelem dva kluci, že je někdo poslal ať přijedou hrát za Dukovany - ???.

No, a jak tedy jednotlivá mužstva dopadla ?

  1. Dukovany
  2. Horní Kounice
  3. Ketkovice
  4. Rouchovany
  5. Dolní Dubňany
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pochvala

(Coach, 3. 7. 2007 3:37)

Kluky je potřeba pochválit za výborný výkon, všichni toho měli plný kecky - škoda, že jsme měli na střídání jen 2 hráče - pro ty malý toho bylo ažaž. Nemá smysl vyzdvihovat jednotlivce, ale ti nejmenší se ukázali jako důstojní nástupci odcházejících ročníků. Snad ten žákovskej fotbal ještě nějakej pátek vydrží a to, že udělá i nějakou tu medaili je něco navíc.
Za sebe - Kluci dík, byla to fajn fotbalová sobota !!!