Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj žáků v Dolních Loučkách

23. 12. 2007

V sobotu 22.12. jsme se zúčastnili halového turnaje v Dolních Loučkách. Turnaj absolvovali tito hráči

brankář – Pavel Došek

obránci – Marek Valo, Tomáš Ošťádal, Martin Kuneš

útočníci – Jaroslav Střecha, Tomáš Jacko, Ondřej Jacko

 

V prvním zápase jsme nastoupili proti domácímu „B“ týmu, který byl složen především z těch mladších hráčů a odpovídal tomu i průběh zápasu. Šli jsme do rychlého vedení a při neustálém tlaku narostlo skóre na konečných 5:0. Tímto jsme prakticky získali postupovou jistotu, neboť v obou tříčlenných skupinách postupovali první dva a poslední ze skupin měli sehrát zápas o páté místo. Ve druhém utkání nás čekal podstatně urostlejší celek z Lelekovic. Opět se nám podařilo vsítit rychlou branku a první půli jsme soupeře do vyloženějších pozic nepouštěli a poločas byl 3:0. Ve druhém poločase se soupeři sice podařilo snížit na 3:1, ale herní převahu jsme měli stále my. Do konce zápasu už se skóre neměnilo a utkání by se dalo hodnotit jako festival našich neproměněných šancí.

V semifinále na nás narazili naši „spoluobčané“ ze šatny – Vír. Až na sérii několika rohových kopů ve druhé půli jsme utkání zvládli celkem bezproblémů – obrana hrála zodpovědně odzadu, pokryly jsme jejich nebezpečného hráče (č.10) a zápas se podařil rozhodnout už v prvním poločase. Utkání jsme vyhráli 5:0 a i přes 5 obdržených branek odchytal soupeřův brankář dobrý turnaj.

Ve finále jsme tedy narazili (v což jsme taky tajně doufali) na domácí áčko. Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. První se nesl ve znamení zabezpečené a taktické hry. Domácí měli mírnou převahu, my jsme podnikali nebezpečné brejky a na šance to skončilo asi nerozhodně. Za zmínku určitě stojí střela domácích cca 10 sekund před poločasem, kterou Pavel D. robinzonádou vytlačil na roh. Tím, že se domácím zkraje druhé půle podařilo otevřít skóre se obraz hry úplně změnil. Byli jsme nuceni ihned útočit a taky se nám to brzo vyplatilo a srovnali jsme. K původní hře už jsme se ale nevrátili a hrál se oboustraně otevřený útočný fotbal. Bohužel to byli opět domácí, kteří ke všemu dvěma slepenými góly utekli na 3:1. Po celý turnaj výborně chytající Pavel tady asi neměl úplně čisté svědomí, ale holt gólmanovy chybičky jsou vidět nejvíc. Nutno podotknout, že i bránící hráči nereagovali při střelách ze středních vzdáleností zrovna nejlíp a  Pavlovi moc nepomohli. Snažili jsme se ještě otočit vývoj utkání a podařilo se kontaktním gólem snížit. V době,kdy už jsme hráli na jednoho obránce a čas se neúprosně krátil vyhodil domácí brankář dlouhý míč a hlavičkou Loučky utkání uzavřely – 4:2 . Na zvrat už nebyl čas. No co, vrátíme jim to na „velkým“…..snad.

Odehráli jsme výborný turnaj a musíme přiznat, že soupeři ten finálový zápas vyšel líp, byl o něco lepší a vítězství si zasloužil.

V turnaji jsme nepotkali pouze mužstvo Drásova, které ovšem přivítáme v prvním jarním mistrovském utkání doma.

  1. Dolní Loučky A
  2. Ketkovice
  3. Vír
  4. AC Lelekovice
  5. Drásov
  6. Dolní Loučky B 

nejlepší střelec – Jiří Mašek Dolní Loučky

nejlepší hráč – Tomáš Jacko Ketkovice

nejlepší brankář – Boris Stříž – AC Lelekovice

brankáři s nejméně obdrženými brankami – Pavel Došek Ketkovice a Jindra Borkovec        Dolní Loučky

a takhle to viděli v Loučkách

 

Náhledy fotografií ze složky Turnaj v Loučkách

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

blbý winďousy

(Sid, 23. 12. 2007 23:54)

Já s tím počítal, že se to může opět zhroutit a měl pěkně skopčený ctrl+c, jenže mě před uložením napadla spásná myšlenka šel tam ještě vrazit link na loučský stránky a tak se stalo, že pod tím debilním ctrl+c zůstal ten link. Můžou za to winďousy, a basta. Taky si toho můžou pamatovat víc.....

No jóóó, furt, vždyť já to vím

(Sid, 23. 12. 2007 23:42)

nepoučitelný

(Raulito, 23. 12. 2007 23:20)

Side, už jednou jsem ti říkal, aby sis to psal ve Wordu a až to máš napsané tak to sem jen zkopčil. z prvé ti to opraví hned chyby (kvůli tomu to tak dělám já) a za druhé ti výpadek internetu neudělá takovou paseku :-)

info k turnaji

(Sid, 23. 12. 2007 23:14)

Chvilku mi to trvalo, ale když jsem to měl celý napsaný tak se stránky zbortily a nechtějte slyšet co všechno kolem mě lítalo, když jsem zjistil, že to není uložený. Flákl jsem s tím a o den se to zpozdilo. Nu, co už......