Jdi na obsah Jdi na menu
 


Starší přípravka hrála ve Zbraslavi

11. 9. 2016

Sestava:

Denis Nekuda - Honza Mohelský, Michal Obršlík, Matěj Daněk, Lili Nedbalová, Jakub a Vojta Kselíkovi, Míša Matoušek, Jirka Klemera, Vojta Karaus

 

   V prvním utkání jsme po 2 brankách Míše vedli 2:0, ale Střelice nakopla naše chyba  v přihrávce brankářovi k lepšímu výkonu a najednou skóre otočili na 2:3. Míša sice srovnal na 3:3, ale v poslední minutě Střelice zápas rozhodli a vyhráli 3:4. V tomto utkání bych chtěl pochválit brankáře Denise za dobré zákroky a perfektní rozehrávku a také autora 3 gólů Míše.

   Do druhého utkání šel Míša chytat a Denis hrát, i když jsme si byli vědomi že tím ztrácíme - Denis je v bráně klidnější a má lepší rozehrávku, Míša toho zase více oběhá a dává góly. Účelem bylo aby si Denis zaběhal a nezakrněl v bráně a také aby si Míša trošku odpočinul. Utkání bylo vyrovnané, šance byly na obou stranách, asi více jich měla Zbraslav. My jsme však měli více štěstí a i díky individuálním akcím našich nejlepších hráčů v druhém utkání - Michala Obršlíka a Honzíka Mohelského jsme nakonec vyhráli 4:2. Pochválit chci celý tým, který v ohromném horku odehrál 2 náročné zápasy.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář