Jdi na obsah Jdi na menu
 


STARŠÍ PŘÍPRAVKA - zhodnocení podzimní sezóny

8. 11. 2016

Denis Nekuda ( 2007 ) – nejčastěji využívaný jako brankář, má výborné čtení hry, perfektní přihrávku na jakoukoliv vzdálenost a v noze má dynamit. Škoda že není rychlejší.

Michal Obršlík (2007) – nejčastěji levý obránce, šikovný kluk který jen tak neodkopne míč, ale vše řeší fotbalově. Umí kličku na obě strany a zlepšil se i v čtení hry. Zlepšit musí odolnost ke kritice.

Matěj Daněk (2007 ) – chytrý, rychlý a důrazný hráč, velmi se zlepšil i co se týče techniky a kličky a patří k nejdůležitějším hráčům.

Honza Mohelský ( 2007 ) – umí kličku Zidanovku a má fotbalové myšlení. Jeho výkonnost šla hodně nahoru a je našim nejlepším střelcem.

Jakub Kselík (2006 ) – zlepšil se v práci s míčem, má cit pro přihrávku. Zlepšení je i v důrazu v soubojích, přidat by mohl v rychlosti s míčem i v zakončení.

Vojta Kselík (2006 )  - bojovný a dravý hráč, hraje podle potřeby někdy v obraně a někdy v útoku. Zlepšil tah na bránu i kličku, nahrávku také zvládá. Na Vojty je zkrátka vždy spolehnutí.

Jirka Klemera (2006 ) – bohužel Jirka bydlí v Brně a do Ketkovic jezdí jen na víkendy, nemůže s námi trénovat, což je pak znát při plnění taktických pokynů. Nedá se mu ale upřít snaha a bojovnost.

Míša Matoušek ( 2006 ) – střední záložník či útočník toho na hřišti odběhá hodně, má dobrou střelu či přihrávku. Je potřeba zlepšit kličku i rychlost.

Lili Nedbalová ( 2005 )  - nejrychlejší z týmu, začala s fotbalem nejpozději, ale nyní je už i technicky na úrovni všech kluků. Má tah na bránu, dobrou kličku i tvrdou a přesnou střelu. V každém utkání chce vyhrát a rve se za náš tým.

S týmem hráli i kluci z mladší přípravky Tedys Matoušek (2008 )a Vojta Karaus (2008) a rozhodně nebyli jen do počtu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář