Jdi na obsah Jdi na menu
 


ŘÍČANY - KETKOVICE 0:5 (0:4) - žáci

7. 10. 2006

Kačírek - Rybníček, Liška, Budín, Kuneš - Řezanina, Střecha (Došek P.), Valo (Tůma D.)- Nedvěd, Ošťádal T.(Sedláček),Jacko T (Jacko O.)

Po několika zápasech se nám vydařil již první poločas. Za stavu 0:0 hosté zahrozili sice lehkou střelou, ale Martin Kuneš asi neslyšel brankářovo "mám", těsně před ním ke všemu špatně trefil míč a ten se štěstím gólman chytil.Pak se již začali prosazovat naši hráči a zkoušeli jsme střílet z každé pozice. Tomáš Jacko sice ukázal jak se dá z malého vápna přestřelit branka, ale získávali jsme stále větší převahu a korunovali ji brankami. Tomáš Ošťádal se blýskl čistým hattrickem. Především souhra při druhé brance byla skutečně ukázková. Jarda Střecha poslal uličku mezi obránce a Tomáš si naběhl sám před gólmana. Útočné choutky dostal i Pavel Liška a vstřelil si svou první branku v dresu Ketkovic. Za dosavadní spolehlivé výkony si ji vskutku zaslouží. Hosté přehazovali útočníky ze strany na stranu, ale ani to jim k čestnému úspěchu nepomohlo. Ve druhé půli začali dostávat příležitost i mladší hráči.Přidali jsme ještě jednu branku, kdy Martin Rybníček vyslal do šestnáctky hostů centr, který si dezorientovaný obránce srazil do vlastní sítě. Po pěkné souhře rozvlnil ještě síť Ondra Jacko, ale "ketkovský" čárový rozhodčí zvedl praporek po těsném ofsidu.

Příští kolo hostíme posledního papírově silného soupeře z Veverských Knínic a výsledky tohoto kola hodně napoví o konečném umístění našich žáků po podzimní části. Vyhlídky to nejsou vůbec špatné.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

re. Cantona

(Zdena, 12. 10. 2006 7:34)

Já bych zas o tak velkým výběru nemluvil. Je to zkrátka nutnost. Vem si, že hrajeme soutěž "starší žáci". A už nejsou časy, že by Ketkovice samy postavily mladší i starší žáky z "vlastních zdrojů". Nepostavíš ani jedny dohromady. Zkrátka nejsou děcka. Mám vážné obavy, že za dva roky - končí ročník 93, žáci v Ketkovicích skončí. A já tím 1. místem překvapen jsem - příjemně. Poslední roky jsme se pohybovali ve středu nebo horní půlce tabulky. To jsem letos čekal taky, ale úplnou špicu ne. Ony dneska skoro všechny mančafty jsou z více vesnic. A třeba v takovým Deblíně přišlo loni na zápas 25 hráčů. Zbraslaváci loni stavěly taky pouze starší žáky. Jistě jsou tam i mančafty viz. letos Nová Ves. Ale to bych řekl, že je nezvládnutý od vedení klubů.

žáci

(Cantona, 10. 10. 2006 12:04)

Souhlasím s Orim že jsou trenéři žáků kvalitní(Zdena i Staňa). Na druhou stranu i my máme výborného trenéra. Trenéři žáků mají ale výhodu že na trenink příjde minimálně 16 kluků.V podstatě se jedná o výběr Ketkovic, Rapa a Ria a tak bych se divil kdyby nebyli první. Sympatické je že dávají na část zápasu šanci i menším klukům. Na a těch 15 piv máš Zdeno u mě.

!!!

(trenér, 9. 10. 2006 20:49)

Že mají naši kluci kvalitní trenéry, tak to je jasná věc. Ale k mužům jít nemůžu hned ze dvou důvodů. Za prvé vyžaduji disciplínu a životosprávu. A to by v těch chlapech neměl kdo hrát - sám už bych to ASI neukopal. A za druhé se nedá vyměnit mančaft aspirující na postup za důchodce. U nás máme motivační prvky - zmrzlina, cigára (pro nechápavce a dvojsmyslníky - jedná se o uzeninu),.... a vás by se dalo motivovat tak možná bečkou apod, a to by mě zruinovalo - i když při těch výsledcích teď ?
Jednou už jsem vás motivoval (nebo spíš jednoho hráče)- 15 piv. Už se na ně těším, začínám mít žízeň

!!!

(Orka, 9. 10. 2006 16:58)

Co dodat,asi jen to ať se žákům stále daří!
To budou ti žáci mít asi kvalitniho trenéra.....
Co ho takhle pučit mužům na nějaký zápas.