Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přípravky půjdou již do 4.sezóny

20. 7. 2016

    Mládežnický fotbal byl v Ketkovicích po letech obnoven na jaře 2013, když jsme malé děti většinou ještě předškolního věku začali učit fotbalovým základům. Sehráli jsme pár přáteláků, poté pořídili každému špuntovi svůj dres s jmenovkou, koupili jsme hliníkové brány a přihlásili jsme v sezoně 2013 / 2014 mladší přípravku do opravdové soutěže. 

  V první sezoně jsme se hlavně učili a proti větším a fotbalově zkušenějším dětem jsme dostávali dvouciferné příděly, ale zase jsme měli radost z každého vstřeleného gólu. Na jaře se soutěž rozdělila podle výkonnosti a tak jsme častěji hráli i se soupeři kterým jsme se mohli rovnat a zaznamenali jsme i pár výher.

Druhá sezona 2014 / 2015 byla už z našeho pohledu daleko lepší. Děcka se zlepšovala každým dnem a jelikož většině soupeřům odešli klíčoví hráči my jsme byli o rok starší a zkušenější. Poměr výher a proher se překulil na naši stranu.

Do třetí sezony 2014 / 2015 jsme se rozhodli poprvé přihlásit 2 týmy. Mladší přípravka byla nejlepším týmem své soutěže, jen na jaře 2016 nastřílela přes 200 gólů. Naše hra nestála na 1 hráči, ale měli jsme 6 vyrovnaných kluků. Starší přípravka ve své premiérové sezoně také nezklamala a postupně se zlepšovala jak výsledkově tak herně.

Do nové sezony 2016 / 2017 přihlašujeme opět obě přípravky. Kluci ročník 2007 přecházejí do starší přípravky. Do mladší přípravky jsme nově zaregistrovali Patě a Dominika Popelkovi a špunti jako Vojta Garžík nebo Karolínka Matoušková budou hrát zase o něco více než loni. Tahouny týmu by měli být Tedys a Jáchym Matouškovi, Vojta Karaus a Míša Cepeda.

Starší přípravka by měla letos hrávat ve složení Míša Matoušek, Vojta a Jakub Kselíkovi, Lili Nedbalová, Denis Nekuda, Matěj Daněk a Honza Mohelský. Otázkou je, zda budou za nás hrávat Michal Obršlík a Aleš Hanák. Pokud by bylo potřeba můžou v této straší kategorii hrát i  Tedys a Vojta.

Pokud bude kluky a holky fotbal bavit tak jako nadále, uvažujeme od sezony 2017 / 2018 o přihlášení mladších žáků, ale to je zatím budoucnost. :-)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář