Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nová Ves - Ketkovice 0 : 24 ( 0 : 9 ) - žáci

6. 10. 2007

Do Nové Vsi jsme zajížděli pro povinné vítězství a takový brankostroj se jen tak nevidí. K průběhu zápasu se toho moc napsat nedá. Po obdržené brance rozehrávali novoveští ze středového kruhu, naši se na ně okamžitě vrhli, míč odebrali a byla otázka minut než se zase střela nebo kombinace ujme. A tak pořád dokola. Do druhého poločasu si kapitán hostí ( do té doby stopér a jejich nejlepší hráč) oblékl brankářský dres a už tam prakticky nebyl "nikdo", kdo by nás zastavoval. Pro tento zápas jsme klukům dovolili, aby klidně útočili v devíti a s chutí si zastříleli. Domácí se za půlící čáru dostávali pouze při výkopu po inkasované brance a tak se obránci mezi sebou domlouvali, který bude zůstaávat osamocen vzadu a zbytek útočil.

Nutno podotknout, že i tento brankový příděl je pro domácí milosrdný, protože se občas objevovala taková ta touha po vstřelení branky, kdy to volalo po nahrávce na několik úplně volných spoluhráčů, na které zívala prázdná branka.

Upřímně řečeno mi je našich protihráčů líto a doufám, že si fotbal nenechají znechutit neschopností a špatně zvládnutou organizací mládežnické kopané v Nové Vsi.

 

Náhledy fotografií ze složky Nová Ves - Ketkovice - žáci

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

potupa

(del piero, 10. 10. 2007 21:40)

takový klepec dostat to je teda něco to fotbal nehrejte takové zápasy jsou pak zbytečné

potupa

(del piero, 10. 10. 2007 21:40)

takový klepec dostat to je teda něco to fotbal nehrejte takové zápasy jsou pak zbytečné

re Cantona

(MaŠ, 8. 10. 2007 10:30)

Taky bych řekl :)

nářez

(Cantona, 8. 10. 2007 10:09)

Myslím že výsledek nepotřebuje komentář. :-)