Jdi na obsah Jdi na menu
 


MLADŠÍ PŘÍPRAVKA - vyhodnocení podzimní sezony

8. 11. 2016

Verča Staňková (2010) – pohybově je nadaná a s fotbalem se zatím seznamuje.

Kája Matoušková (2010) – těžko zde mohu být objektivní,  běhá po celém hřišti, nebojí se ani soubojů s většími a letos na podzim vstřelila své první 3 góly.

Elis Nedbalová (2009) – začala teprve letos v září, ale jako všechny holky je díky aerobiku komplexně pohybově nadaná, dobře chápe taktické pokyny, umí kličku i dobře zakončit. Vstřelila 4 góly.

Vojta Garžík (2009) – umí si pokrýt míč, umí přihrát i dobře zakončit, potřebuje více běhat. Také dal své první góly. Dobře si vedl i v bráně.

Patrik Popelka (2008 ) – zlepšil se v ovládání míče, umí přihrát. Také Paťa potřebuje více a rychleji běhat.

Dominik Popelka (2008) – pohybově je na tom dobře,  bojuje jako lev, umí i hezky přihrát. Někdy zbytečně padá a dělá skluzy.

Míša Cepeda ( 2008 ) – rychlostně výborný, občas předvede i pěknou přihrávku nebo kličku. Má tvrdou střelu. Zlepšit by měl soustředěnost.

Jáchym Matoušek (2009 ) – chytrý, šikovný a důrazný kluk, zlepšil se v kličce. Velmi dobrý v bráně.

Tedys Matoušek (2008 ) – dravý rychlý útočník s tahem na bránu a s tvrdou střelou. Zlepšil se i v kombinaci, ale stále je jeho nejčastější slovo ke spoluhráči "nech".  Vyzkoušel si to i v bráně, ale tam je ho škoda. Potřeboval by zlepšit kličku na levou nohu a zakončení levou nohou. Na podzim 60 gólů v mladší přípravce a góly střílí i za starší přípravku !!!

Vojta Karaus (2008) – velmi šikovný kluk, umí kličku doleva i doprava na malém prostoru, hlavu má nahoře a umí přihrát. Nedává žádné prudké střely, ty ani neumí, ale jeho góly šly většinou placírkou kolem golmana. Na podzim 72 gólů za mladší přípravku a také se prosazuje i ve starší přípravce  !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář