Jdi na obsah Jdi na menu
 


ML.PŘÍPRAVKA Zbraslav : KETKOVICE 2:4 (1:0 )

11. 5. 2014

Sestava:

Adrian Pufler - Matěj Daněk, Dáda Matoušek, Denis Nekuda, Míša Matoušek, Natálka Karausová

První půli jsme byli my, kdo si lépe přihrával a vypracovával šance, ale domácí golman chytal dobře. Zbraslav dala z první vážnější šance gól, na který jsme do přestávky nebyli schopni odpovědět.

Druhou půli jsem hráče nabádal k většímu útočení a za chvíli Dáda zaslouženě vyrovnal. Další veliké šance si vypracovali Denis i Matěj, kteří svými kličkami motali hlavu domácím obráncům. Míša odvážným skluzem před vybíhajícím Zbraslavským golmanem přehoupl vedení na naši stranu a chvíli na to i tvrdou střelou zvýšil na 3:1. Domácí ještě stačili snížit ukázkovým angličanem, ale my jsme si i nadále udržovali převahu. Denis se po pěkné kličcce odhodlal ke střele, ale zvonilo jen břevno domácí brány. K odraženému míči se opět dostal Míša a nekompromisně ho uklidil do brány, čímž vsítil svůj první hattrick v životě a nutí mě tak přemýšlet, jestli ho mám v dalších zápasech stavět jako brankáře či hráče.

Všichni hráči odehráli skvělý zápas a zaslouží si pochvalu, je vidět že se neustále zlepšují a na trenincích i v zápasech se již něco naučili.

 

Na druhém hřišti se současně hrálo druhé utkání menších dětí:

Zbraslav : Ketkovice 3:12 (2:4)

Sestava: Ondra Žalud - Honzík Bochníček, Vojta Kselík, Michal Obršlík, Vojta Karaus a Jáchym Matoušek

I na druhém hřišti jsme dominovali a kluci si s chutí zastříleli a také zažili ten pocit jaké je to když se občas vyhraje. Po dvacetigólových přídělech co jsme dostávali na podzim je to pro dětskou duši velice příjemná změna

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář