Jdi na obsah Jdi na menu
 


ML.PŘÍPRAVKA V.BITÝŠKA : KETKOVICE 5:10 (2:5)

24. 9. 2014

 Sestava:

Ondra Žalud - Míša Matoušek, Denis Nekuda, Matěj Daněk, Michal Obršlík, Honza Mohelský, Tedys Matoušek, Vojta Karaus

Naši kluci se od začátku utkání prezentovali pěkným kombinačním fotbalem. Už to nebyla mlácená dopředu jako v loňské sezoně, ale útoky byli většinou vedené po výhozu Ondry na jednoho z obránců a poté klička či nahrávka volnému spoluhráči. Matěj, Michal i Honzík výborně zakládali naše akce a Denis je zkušeně zakončoval. V první půli se mimo Denise 2x prosadil i Míša Matoušek a rovněž i malej Tedys přidal 1 gól. Poprvé si v mistráku zahrál i Vojta Karaus a bylo vidět, že je fotbalový - vedení míče oběma nohama, hlava nahoře, přihrávka. Poločas byl 5:2 pro nás.

Ve druhé půli se nejpre gólově prosadil i Honzík Mohelský, ale domácí se zlepšili a snížili na rozdíl dvou gólů. Jenomže nejlepší hráč na hřišti Denis Nekuda pálil ostrými i ve druhé půli, ke svým 2 brankám z prvního poločasu přidal ještě 4 kusy ve druhém poločase a celkově tedy vsítil 6 gólů. Klobouk dolů co v 7 letech umí. :-) Výsledek utkání byl 10:5 pro nás. Jak říkám pochvalu si ale zaslouží úplně všichni kluci, nejen ti co mají o trochu větší ranu a dávají jeden gól za druhým, ale i ti, co góly připravují svými přihrávkami a i ti, co naopak velmi dobře brání - např. Matěj nebo Michal Obršlík.

.......................................................................................................................................................................

Po utkání se hrál přídavek 20 minut ve kterém jsme dali hrát ty nejmladší kluky. Vyhráli jsme 3:6, když naše góly dali Tedys 3x,Honza 2, Ondra 1 Do tohoto utkání už jsme nestavěli Denise ani Matěje a Míša Matoušek šel do brány. Naopak do hry šel Ondra Žalud a s ním i jeho 4,5 letý bratr Kryštof. Téměř celou 20 minutovku odehráli talentovaní Tedys a Vojta. Co k nim říci - Vojta hrál zodpovědně, běhal nahoru ale i dolů, přihrával, snažil se i střílet. Zaslouží si pochvalu. Tedys se tradičně moc nevracel a číhal v útočném pásmu - během nastavení šel asi 10 x na brankáře a dal 3 krásné góly a zaslouží si také pochvalu, vždyť je mu 5 roků. Gólově se prosadil i Honzík Mohelský, který v Bitýšce na hřišti zná každý drn - prostě milimetrová práce. Jenom nehorázná smůla připravila o gól Michala Obršlíka a Vojty Karause, naopak góla dal náš stabilní golman Ondra.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář