Jdi na obsah Jdi na menu
 


ML.PŘÍPRAVKA Rajhrad B : Ketkovice 12:5 (4:3, 2:1, 6:1)

17. 5. 2014

Sestava:  Míša Matoušek - Matěj Daněk, Vojta Kselík, Dáda Matoušek - Michal Obšlík, Ondra Žalud, Denis Nekuda, Aleš Hanák.

Do utkání jsme vstoupili poměrně dobře a byli aktivnější. První gól v kariéře se povedl vstřelit Aleši Hanákovi a další přidal Denis Nekuda. Domácí ale předváděli také pěkné kombinace. Třetí naši branku vsítil Dáda a to jsme vedli 3:2. Bohužel do koce úvodní třetiny jsme dostli pěkný gól na 3:3, ale také zbytečný gól na 4:3 pod několikavteřinové skrumáži u naší brány.

I druhou třetinu jsme hráli vyrovnané utkání a domácím velmi pomohl nejen výborný brankář, ale i štěstí v podobě břevna, které orazítkoval Denis. pěkné šance měl i dravý Michal Obršlík a Matěj Daněk, ale golman Rajhradu byl fakt veliký a výborný. A měl i štěstí, když si vyjel až na naši polovinu, ztratil míč a Dádovu střelu do prázdné brány na poslední chvíli vykopl skluzem obětavý kluk z Rajhradu.

Do třetí třetiny jsme za stavu 6:4 udělali změnu, když šel Míša M. hrát a Ondra Ž. do brány, ale i pře další Dádův gól se výsledek nám již otočil nepodařilo a naopak domácí přidali další branky. Zvláště po rozích bychom takové laciné góly dostávat neměl, ale beru že Ondra chytal poprvé a někteří kluci byli v závěru již unavení a tak jsme špatně obsazovali. Pokud budeme hrát více kombinačně - tedy přihrávky místo snahy projet sám celé hřiště, tak nám vydrží síly na celé utkání.

Cekově hodnotím utkání pozitivně, zvlášť v prvních dvou třetinách jsme si několikrát pěkně přihráli a vytvořili si spoustu gólových šancí. Rozdílovým hráčem byl výborný brankář domácích, skóre vypadá jasně, ale průběh hry byl vyrovnaný.

Ještě doplním informaci, že v týdnu jsme odehráli přáteláček s předpřípravkou Rosic. Naši kluci  - bez větších Dáda, Vojty a Natálky, ale i s dalšími mladšími hráči jako Jáchymek, Vojta Karaus, Honza Mohelský či Honza Bochníček jsme vyhráli 16:5 - nejvíce gólů dal Denis 6x, ale další branky dali i Aleš Hanák, Michal Obršlík, Ondra Žalud, Vojta Karaus a Míša Matoušek.. Snad jsem na nikoho nezapoměl. :-)

 

Nyní nás čekají ještě 3 domácí utkání a budu mít snahu hrát na 2 hřištích současně abychom zapojili všechny hráče.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář