Jdi na obsah Jdi na menu
 


ML.PŘÍPRAVKA M.KNÍNICE : KETKOVICE 8:2 (2:0)

31. 8. 2014

Sestava: Ondra - Vojta Kselík, Matěj, Míša, Petr - Jakub, Honzík M., Denis, Tedys

V prvním poločase se hrál pěkný fotbal a obě mužstva se snažila o kombinační hru. První branku vsítili domácí střelou po kluzké trávě. I druhý gól dali domácí a dostali se do dvoubrankového vedení. Těsně před pauzou se do šance dostal Petr, ale přestřelil. V samém závěru první půle Petr z trestného kopu trefil před brankou domácích stínícího Míše a tak byl poločas 2:0

Ve druhé půli šel chytat Jakub místo Ondry a přeházeli jsme i složení obou čtverek, které jsme pravidelně střídali. Domácí ale měli velmi dobrého velkého brankáře, který toho hodně pochytal. Několik střel od Petě mířilo těsně vedle. Branky jsme se ale dočkali, když nejmenší hráč na hřišti Tedys kopal roh a od u přední tyče bránícího hráče se to odrazilo do sítě. My jsme však dostali branek více, několik jich bylo po rozehrávce od našeho brankáře, kterou domácí kluci vystihli. Naší odpovědí byla nejlepší naše akce zápasu, když Míša přihrál Denisovi, ten Petrovi a ten se konečně střelecky prosadil.

Výsledek 8:2 je příliš krutý na to, že se hrálo v poli vyrovnané utkání, ale dnes prostě nebyl náš den, i když třeba Denis ač nedal gól odehrál velmi dobrý zápas a většinu situací řešil hezky fotbalově. Příště musíme ještě k hezkým kličkám a pěkným přihrávkám přidat ještě přesnou střelbu a také více pohybu a síly v soubojích.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář