Jdi na obsah Jdi na menu
 


ML.PŘÍPRAVKA KETKOVICE : RAJHRAD B 6:15 (4:6)

9. 6. 2014

 Sestava.

Míša Matoušek - Dáda Matoušek, Matěj Daněk, Vojta Kselík, Natálka Karausová, Denis Nekuda. Ve druhé půli ještě Michal Obršlík a Tedys Matoušek

Naši hráči sehráli s hosty poměrně vyrovnanou první půli a branky padali na obou stranách. Za nás se nejdříve trefil Vojta Kselík a poté z trestňáku i Natálka Karausová. Další naše branky přidal Dáda a Denis. Do  kabin jsme šli za stavu 4:6.

V poločase jsem se rozhodl udělat 2 změny - z druhého hřiště jsem vytáhl 2 malé střelce Tedysa a Michala Obršlíka a po dotazu kdo chce jít hrát na druhé hřiště šli za menšíma Matěj a Vojta Kselík.

Ved ruhé půli jsme ještě měli solidní nástup, ale postupem času síly ve velikém hicu ubývali rychleji nám než soupeři, mimojiné také proto že když si přihráš míč tak se tak nenabéháš jako když chceš projet celé hřiště sám. 

Hosté v závěru dominovali, nicméně i my jsme dali 2 branky. Jednu dal Dáda a druhou jeho mladší bratr Tedys po nezištné přihrávce Dády.

Na druhém hřišti naši menší kluci nastoupili v této sestavě:

Vojta Karaus, Honza Mohelský, Michal Obšlík, Tedys Matoušek a Jáchym Matoušek: Do druhé půle pak zasáhli Matěj Daněk a Vojta Kselík.

Naši kluci vyhráli 8:3 (5:2) 

Do poločasu jsme vstřelili 5 branek (Tedys 3x a Michal Obršlík 2x) a na základě této produktivity byli oba povoláni za staršima. Ve druhé půli se ještě prosadili Matěj Daněk a Vojta Karaus.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář