Jdi na obsah Jdi na menu
 


ML.PŘÍPRAVKA KETKOVICE : FC KUŘIM 7:10 (2:6)

1. 10. 2014

 Sestava:

Ondra Žalud - Denis Nekuda, Matěj Daněk, Michal Matoušek, Michal Obršlík, Vojta Kselík, Jakub Kselík, Honza Mohelský, Tedys Matoušek

Utkání začalo skvěle - Denis Nekuda z trestného kopu rozvlnil síť. Naše kluky gól povzbudil a překvapivě jsme s Kuřimí hráli vyrovnaný fotbal. Hosté ale měli ve svém týmu 2 fyzicky i fotbalově vyspělé hráče, kteří postupně dávali jeden gól za druhým a tak i přes dobrý výkon jsme pomalu začali ztrácet. Ještě do poločasu dal pěkný gól Míša Matoušek a tak se odcházelo do kabin za stavu 2:6.

V přestávce jsem kluky pochválil za předvedený výkon a stanovil cíl, aby druhý poločas byl minimálně stejně dobrý jako první. 

A kluci se snažili - Míša Matoušek snížil na 3:6, Michal Obršlík na 4:6 a 5 letý kanonýr Tedys Matoušek přišel na hřiště a jen tak tam šoupl 2 góly !!! Sice jsme gól také dostali, ale k překvapení všech diváků i trenérů Kuřimi bylo po krásné střele Míše Matouška vyrovnáno 7:7.

Tím však krásná pohádka zkončila, Kuřimští v závěru přece jenom ukázali proč zatím všechna svá utkání vyhráli a třemi góly v závěru rozhodli tento nádherný zápas, který tedy zkončil 7:10.

Podle mě jsme i přes prohru sehráli nejlepší utkání podzimu a kluci si zaslouží za předvedený výkon velikou pochvalu.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář