Jdi na obsah Jdi na menu
 


ML.PŘÍPRAVKA KETKOVICE : DRÁSOV 13:5 (9:1 )

21. 9. 2014

Sestava:

Ondra Žalud - Matěj Daněk, Vojta Kselík, Míša Matoušek, Denis Nekuda - Jakub Kselík, Honza Mohelský, Michal Obršlík, Tedys Matoušek

Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře a poměrně rychle jsme začali dávat góly. Nejvíce se dařilo Denisovi, který pálil velmi tvrdé rány a dal 5 gólů. Výborné zakončení ukázal i Michal Obršlík, pravá nebo levá to je mu jedno a byli z toho 4 góly. Nejmladší náš hráč Tedys je gólový, to dávno víme a přidal 2 fíky. Míša Matoušek dal sice jen 1 gól, ale chválím ho za krásnou přihrávku na gól Denisovi. Prosadil se i kapitán týmu Vojta Kselík, který odehrál dobrý zápas. Velkou šanci měl i Honzík, ale bránu přestřelil, přesto odehrál dobrý zápas, stejně tak jako si v obraně dobře počínal Matěj a Jakub. Ondra v bráně měl práci především ve druhé půli, kdy se hosté zlepšili, ale moc toho do brány nepustil.

Celkově utkání hodnotím pozitivně, i když první poločas byl určitě o něco lepší než druhý. Chce to neusnout na vavřínech a nadále na sobě pracovat, výsledky se jistě dostaví..

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář