Jdi na obsah Jdi na menu
 


ML.PŘÍPRAVKA ČEBÍN : KETKOVICE 5:2 (4:0)

16. 9. 2014

 Sestava:

Ondra Žalud - Míša Matoušek,  Denis Nekuda, Matěj Daněk,  Honza Mohelský, Vojta Kselík, Jakub Kselík, Michal Obršlík

Do utkání jsme vstoupili jako tradičně lehkovážně a domácí dali rychle 2 góly. Poté se náš výkon rapidně zlepšil a pěkné šance si vypracoval důrazný Vojta Kselík, další šance měl i Honzík Mohelský či Michal Obršlík, ale domácí golman byl nejen vysoký,ale i šikovný a všechny naše střely pochytal a dokonce i výborně vybíhal. Do další šance se dostal Denis Nekuda, ale než se s míčem otočil, domácí golman opět skvěle vyběhl  a padl mu do střely. Domácí golman uměl také rukou vyhodit míč až za naše obránce a tak domácí z brejků ještě do poločasu přidali další dvě branky a to ještě Ondra několik brejků domácích lapil. Sumasumárum prvního poločasu - vyrovnaná hra a skóre 4:0 pro domácí.

Ve sruhé půli jsme ještě zlepšili bránění, ještě přidali v útoku a vytvářeli jsme si jednu střeleckou příležitost za druhou. Golman domácích čaroval,až konečně našel recept Míša Matoušek a dvěmi brankami v rychlém sledu udělal z jasného utkání ještě drama. Za stavu 4:2 jsme vrhli všechny síly do útoku, liják neliják, který se spustil v posledních 6-7 minutách hry. Naši kluci makali, ale vyrovnat se jim už nepodařilo a domácí v poslední minutě ještě zvýšili na konečných 5:2

I přes těsnou prohru jsem se všemi hráči nadmíru spokojen, všichni kluci se snažili a zaslouží za předvedený výkon pochvalu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář