Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : Zbraslav 4:0 (0:0) - žáci

24. 9. 2006

Kačírek - Řezanina, Liška, Budín, Kuneš - Rybníček (Došek P.), Střecha (Sedláček), Valo - Nedvěd, Ošťádal T.,Jacko O (Jacko T.)

V první půli jsme si jako již tradičně vytvořili územní převahu, ale pokud jsme se dostali do zakončení, tak jsme netrefili branku nebo šla střela přímo na brankáře. Hodně aktivní byl Marek Valo a k vidění byly jeho pěkné střely z cca 20 metrů. Do druhé půle se v útoku vystřídali bráši Jackové a vstup se nám náramně vydařil. Po samostatné akci se Vláďa Nedvěd protáhl mezi obránci a pod padajícím brankářem otevřel skóre. Po dvou minutách nacentroval z levé strany Marek Valo a Tomáš Ošťádal trefil ze vzduchu placírou  k tyči 2:0. Na branku hostí se hrnul jeden útok za druhým. Brankář hostí vyrazil další Markovu střelu jen do klubka hráčů a Tomáš Ošťádal zvýšil na 3:0. Trenér hostí vystřídal středního záložníka (do té doby jejich nejlepší hráč) a  utkání bylo definitivně rozhodnuto. Střelou z hranice šestnáctky, která byla těsně před brankářem tečována  zvýšil Marek Valo na 4:0. Po faulu na Vláďu Nedvěda kopal Marek ještě penaltu, ale orazítkoval tyč.

Druhý poločas jsme předvedli asi nejlepší letošní výkon. Jakmile se kluci dostanou do vedení, začnou si více věřit a nahrávat. Tento týden sehrají kluci asi klíčový zápas podzimu s celkem Dolních Louček. Potěšitelné je, že jsme jako jediný tým soutěže ještě neinkasovali.

Pepinova uzená cigárka byla po zápase zaslouženou odměnou.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

kec

(fantomas, 25. 2. 2008 18:08)

proč pořát chválíš tomáša on tam přece nehraje sam furt tomaš ...............ve všech recenzích proč..................................??????????? jo asi že je tvuj syn?
a proč je kapitán ? proč není někdo starší a skušenější ani ses jich nezeptal to se vsadim a nikomu se to nelíbylo že on je kapitán chlěli Marka Vali nebo někoho staršího a ne tak mladyho namachrovanyho floutka

Detail

(Jája, 11. 10. 2006 13:16)

Hráli jsme proti Zbraslavi;)