Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : Nová Ves 18:0 (8:0) - žáci

11. 6. 2007

ObrazekV posledním kole na naše hřiště zavítal beznadějně poslední celek soutěže - Nová Ves. Pro poruchu autobusu utkání začalo s mírným zpožděním, ale na rozdíl od několika minulých kol se hosté alespoň dostavili a tak si mohli kluci aspoň trochu zakopat. Od prvních okamžiků bylo jasné, že to bude až příliš nerovné utkání. A tak útočné choutky měli i hráči zadních řad - včetně gólmana a chtěli si taky užít pocity Obrazekšťastného střelce. Poločasové skóre ukazovalo 8:0 a starší hráči si sami říkali o vystřídání. Ve druhé půli si zahráli opět všichni náhradníci a ti také lépe nacházeli motivaci proti slabšímu soupeři a tak se konečný výsledek zastavil na 18:0. A tak po zápase v kabině zazněl vítězný pokřik, muži klukům určitě odpustili mírně zamlženou šatnu po obřadu vykouření vítězného doutníku, pak kluci nafasovali "Rychlý špunty" a už se utíkali před kabiny polívat. Od Pepina pak hráči nafasovali dvojitou dávku uzené cigárky a tím letošní mistrovské boje skončily.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

DEBAKL

(DEL PIERO, 21. 6. 2007 11:07)

NOVÁ VES JSOU SRÁGORY A UMÍ HOVNO JSOU TO ŠUMKY

gratulace

(niki, 20. 6. 2007 15:36)

gratuluji vám k vítěztví, ale d.l na vás měly

nářez

(Dobrá Duše, 13. 6. 2007 12:25)

To je ono když v Nové Vsi někdo řekne Ketkovice tak jim musí naskočit vyrážka

DEL PIERO

(dobrá práce, 11. 6. 2007 19:20)

TAKOVÝ KLEPEC TO SE VIDÍ MALOKDY

Gratulace!!!

(Dušan H., 11. 6. 2007 13:02)

Kluci taky Vám gratuluju!!! Pohár máte zaslouženě!!! Po pravdě je mi trochu líto, že už si s Váma nebudu moct kopnout. Za žáky jsem hrál moc rád!!!! Už se těším až budu moct nastoupit opět na rodném trávníku tady v KETKOVICÍCH!!!! Sláva vítězům!!!!!! Zdar!

Žákům Sokola Ketkovice

(Trenér, 11. 6. 2007 12:23)

Nazdar kluci !!!
V první řadě ještě jedna gratulace. Po zápase jsem slíbil, že vytvořím nějaké CÉDO o žákovském fotbale v Ketkovicích 2006-2007. Na slibu, že bude, se nic nemění, jen jsem se rozhodl, že to trošku rozšířím. Z týmu odchází 7 kluků a většina tady hrála po více let, tak tam dám věci i z minulých let. Taky jsme hráli nějaký přáteláky a turnaje a co budu mít, to vám tam dám. Myslím, že mám cca 200 fotek z různých zápasů ( a let ) a v neposlední řadě se ještě chystáme na turnaj do Dukovan - připomínám 30.6. - detaily se k vám ještě dostanou. Ve středu 4.7. pojedu do Brna přebírat pohár, tak se s ním třeba budete chtít ještě vyblejsknout. V neděli 8.7. bude v Ketkovicích prestižní fotbalové klání Svobodní - Ženatí, tak když budete mít zájem a bude vás dost, mohli bysme si dát nějakej přáteláček (jsou už prázdniny, tak záleží jestli seženem soupeře).
Tento týden trénink nebude, ale až do začátku prázdnin můžem klidně ve středu 2o. a 27. jít. Záleží na vás. Domluvte se mezi sebou - něco lehčího a fotbálek. No a starší doufám využijí i trénování s muži.

Gratuluji šampióni

(MaŠ, 11. 6. 2007 10:40)

Kluci, patří Vám veliká gratulace za Vaše výkony. Blahopřejeme Vám k prvnímu místu v soutěži a ať se Vám i do budoucna daří. To vše Vám přejí celé Dolní Loučky.

gratulace

(Cantona, 11. 6. 2007 7:52)

Gratuluju žákům k vítězství v posledním zápase i k titulu. Užijte si to. You are the champions !!!!