Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : Domašov 0:4 (0:3) - žáci

25. 9. 2007

Do utkání jsme nastoupili opět citelně oslabeni. Pro nemoc nenastoupili Maxa, Ošťádal T. a M., Foral a dlouhodobě nám stále chybí Liška.

Vstup do utkání se nám ale vydařil a po závaru v šestnáctce hostí zahrál obránce rukou a rozhodčí ukázal nekompromisně na značku pokutového kopu. Jenže ouvej, Markovi se penalta vůbec nezdařila, šouráček po zemi téměř doprostřed brány gólman hravě lapil. Do hry se začali více dostávat hosté a získávali územní převahu a dostali se záhy do vedení. Útoky se na nás hrnuly především po naší levé straně a Kuneš a Huczmann je museli zastavovat někdy i za cenu žlutých karet. Kontrovali jsme vlastně pouze Markem Valo, jenže ten na to sám nestačil a stoperská dvojice Pavla Doška úplně vymazala. V době, kdy jsme doufali, že se nám snad podaří vyrovnat přišla chybička našeho gólmana, když likvidoval jednu ze střel nadvakrát, ovšem napodruhé už to bylo asi za brankovou čárou. Netrvalo dlouho a po pěkné kombinaci zvýžili domašovští na 0:3. O přestávce jsme zkusili T. Ošťádala alespoň nasadit do branky a Erik šel oživit bezzubý útok. Jaký to byl pro nás šok, když po dvou minutách dostal Erik žlutou, poněvadž minul míč, ovšem už ne soupeřovy nohy a po dalších 2 minutách dostal druhou žlutou. Ovšem rozhodčí se asi přehlédl a červenou nevytáhl. Na obranu Erika je nutno říct, že ten druhý zákrok nebyl od něho vůbec faul - právě naopak, ve vzájemném souboji byl tím faulovaným.S postupem času jsme začali uvadat a tak se do několika šancí dostal opět soupeř a po další povedené kombinaci uzavřel účet zápasu na 0:4.

Myslím, že výsledek je pro nás dost krutý a silně ovlivněn oslabeným kádrem. Dle trenéra hostí hráli prakticky v nejsilnější sestavě a tak doufám, že na jaře se sejdem také v plné síle a dovezeme nějaký bodík z Domašova zpátky do Ketkovic.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

V. Knínice - Ketkovice 1:5

(pomezní, 30. 9. 2007 16:22)

Tůma-Maxa,Kuneš,Ošťádal T.,Huczmann-Střecha,Valo,Došek D.-Fruhvirt,Došek P.,Sedláček
Branky:Došek P.2,Valo2,Střecha

Veverské Knínice-Ketkovice

(pomezní, 30. 9. 2007 16:17)