Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dukovany 2008

30. 6. 2008

V sobotu 28.6.2008 jsme se zúčastnili turnaje starších žáků O pohár starosty obce Dukovany.

Tůma - Huczmann, Ošťádal T., Kuneš, Kolařík, Maxa, Foral - Valo, Střecha,  Jacko O., Pavlíček, Ošťádal M., Došek D. - Jacko T., Došek P., Sedláček, Fruhvirt,  Rajsigl

naše branky - Ošťádal T. 3, Jacko T. 2, Valo

Turnaje se mělo zúčastnit 5 mužstev, ale Dubňany nedorazily, tak to bylo poněkud rychlejší. Zápasy se hrály 2 x 15 minut a byla možnost hokejového střídání, takže si nakonec zahráli všichni naši hráči.

Na perfektním trávníku jsme v prvním zápase nastoupili proti Horním Kounicím, hrající okresní soutěž na znojemsku. Po celý zápas jsme měli velké problémy především na levé straně obrany. Stopeři se sice snažili vypomáhat krajním bekům, ale soupeř byl nad naše síly a odešli jsme poraženi 0:3. Ještě větší ránou se jevilo to, že Marek Valo odehrál zápas s velkými puchýři a naznal, že už to nepůjde. Na některých našich hráčích byla trochu znát včerejší oslava, kdy byl slaven na Milošově konec školního roku a loučení deváťáků a tak jim to v tomto zápase moc neběhalo. Právě absencí jednoho mužstva bylo zapříčiněno to, že jsme prakticky ihned nastoupili k dalšímu zápasu proti domácím Dukovanům. Dukovany soutěž starších žáků nehrají a tak mají mužstvo každoročně poskládáno z hráčů hrající v okolních klubech - no nebál bych se říct, že i z vlastních dorostenců. Zápas to byl opět hodně tvrdý a rychlý. První branku jsme sice vstřelili my, ale bohužel byla z ofsidové pozice a tak nemohla být uznána. Poločas zůstal bezbrankový a jelikož Džek Jacko vytáhl z kabele zázračnou mast, Marek Valo zkusil nastoupit do druhého poločasu. Hra se přelévala ze strany na stranu a potom přišla osudová chvíle zápasu. Na pravém křídle jsme ztratili míč a domácí vyslali dlouhý pas na rozběhnutého útočníka. David H.ani Martin K.rychlostně nestačili a Erik v brance zaspal a byl u míče později než jejich útočník, který už Erika pohodlně oběhl a do prázdné brány rozhodl zápas.  V posledním zápase jsme tedy hráli o bronzové medaile s týmem Rouchovan, který také starší žáky v letošním roce nehrál. tento zápas jsme zvládli z bravurou a rozstříleli soupeře 6:0. V posledním zápase přehrály Kounice domácí Dukovany 3:0 a zaslouženě turnaj vyhrály. Naprosto nejlepším hráčem turnaje bylo levé křídlo Kounic, na kterého bylo radost se koukat. Bez problému obehrával o dvě hlavy vyšší kluky a stal se nejlepším střelcem.

Celý turnaj se hrál s velkým nasazením a byl hodně tvrdý. Ve druhém zápase se nám po tvrdém střetu zranil David Huczmann a turnaj pro něho skončil. Uvítací řeč pana senátora Jonáše při zahájení si hráči k srdci zrovna nevzali. Zahráli jsme si ale kvalitní turnaj a opět bylo o hráče dobře postaráno (a na ten salát k obědu snad kluci brzo zapomenou :-)

 

Náhledy fotografií ze složky Dukovany 2008

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář