Jdi na obsah Jdi na menu
 


DRÁSOV - KETKOVICE 0 : 7 (0:3) - žáci

2. 9. 2007

ObrazekTak jako loni jsme v úvodním kole zajížděli do vzdáleného Drásova a byli plni očekávání, co nám první duel napoví. Mužstvo Drásova bylo ovšem obrovským zklamáním. Ať se na mě kluci nezlobí, ale jejich nejlepším hráčem (hráčkou) byla dívčina (č.10), která taky jako jediná vystřelila na naši branku. Naši útočníci měli Obrazekneskutečně mnoho prostoru a obránci si je vůbec nehlídali. Je jen otázkou naší neschopnosti, že jsme nevyhráli dvojciferným rozdílem. Vítek Sedláček spálil další 2 tutovky, Pavel Došek měl dát aspoň 6 gólů a kupodivu i Marek Valo pohrdl dalšími 2 góly. Ale bylo to teprve úvodní kolo a Obrazektak se kluci snad jen zastřelovali a v dalších zápasech budeme mít mířidla lépe seřízena. Jsem přesvědčen, že to byl jeden z nejlehčích zápasů a zahozené šance by nás příště mohly hodně mrzet.

V brance měl tedy premiéru Erik Tůma, na kterého šly 4 „střely“ – jedna už zmíněná Obrazekvýše a další tři byly „malé domů“ od obránců, takže ani není co hodnotit.

Obrana – si počínala velmi dobře,  příjemným překvapením byl Ondra Maxa – tam ale chybí  fyzička, ale hráč přes něho neprošel. Tomáš Ošťádal si musí zvyknout na novou roli a malou dom např. nedávat Obrazekpřímo na bránu, naproti tomu byla velmi dobrá spolupráce s Pavlem L. při rozehrávce. U Martina Kuneše je pozitivní, že zlepšil rozehrávku a už to zkrátka neletí tam kam je zrovna otočenej.

Záloha – tady jasně dominuje Marek Valo a celá ofenzíva stojí na něm, jen to na střední zálohu občas vázne dozadu. ObrazekJarda Střecha se nějak fotbalově zastavil, ale nahrazujete to bojovností a zpravidla odvádí maximum. Jelikož se Pavel Došek začíná jevit jako střelec, přesunuli jsme ho do útoku mezi ten náš „potěr“ a tak je otázka dalších záložníků otevřená. Čas ukáže…..

ObrazekÚtok – tak tady disponujem asi nejmenším útokem ve střední Evropě, ale všichni mlaďoši mají velkou chuť hrát a budoucnost před sebou.  Marek Valo je zásobuje jedním centrem za druhým tak se tam s těma o dvě hlavy většíma protihráčema zdravě rvou.

Takhle se mi ten první zápas jevil.

ObrazekAle nikde není napsáno, že takhle to bude každej zápas, sestava se mění zápas od zápasu.

Odchodem 7 hráčů základu prošlo mužstvo velikou obměnou. Bohužel jsme se dozvěděli, že pro dalších 6 týdnů přijdeme i o základní pilíř obrany – Pavla Lišku, čímž od loňska nezůstává v obraně kámen na kameni.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář