Jdi na obsah Jdi na menu
 


Domašov - Ketkovice 3 : 1 (2:0) - žáci

12. 5. 2008

Do Domašova jsme jeli (jako vždycky) s cílem získat ztracené body z Popovic. Nedařila se nám především finální část akcí, Martin se nedokázal protlačit přes stoperskou dvojici při překopnutí obrany ani samostatnou akcí, po levé straně nás totálně vymazala jediná slečna na place (a teda zahrála výborně) a napravo se na Pavla zrovna moc míčů nedostávalo. V záloze se Jája opět několikrát utopil v kličkách a především mi chyběla jeho spolupráce s Pavlem D. Marek zahrál na středu dobře, snažil se dávat dopředu na Martina několik dobrých křížných pasů, ale útočníci je nedokázali zužitkovat. Vytknout by se Markovi dala některá dlouhá sóla, kdy přešel přes 3-4 hráče, ale stahovalo se k němu víc hráčů až mu někdo míč ukopl. Michal si na svůj věk vedl zdatně a vybojoval mnoho míčů, které ihned posílá na Marka. V obraně se dá vyzdvihnout výkon Davida, který odehrál výborné utkání. Oba stopeři za svými standarty trochu zaostali, přes to že toho měli po první půlce tak akorát. Ve druhém poločase zahráli o něco lépe, ale ta poslední branka jde hodně na jejich účet. Ondra zase hodně zaspal při druhém gólu, kdy na odražený míč prakticky vůbec nezareagoval a útočník si k němu doběhl naprosto neatakován. Abych nezapoměl na Erika, tak myslím, že pokažené utkání z Popovic posledními dvěma zápasy smazal a odchytal bez chyb.

Utkání začalo ve svižném tempu a hrálo se "nahoru dolů". Domácí byli nebezpečnější v zakončování, my jsme měli nepatrně více ze hry ve středu pole. Nedařilo se nám ale útoky dotahovat a tak šli do vedení domácí. Snažili jsme se o vyrovnání, ale obraz hry byl jako přes kopírák. Při autu u střídačky domácích, který rozhodčí nepochopitelně otočili (domácí hráčka se sportovně přiznávala) se naši hráči věnovali více diskuzím a přišel krutý trest v podobě druhé branky. Po autu se hostující útočník uvolnil až do výhodné střelecké pozice a krásnou střelou trefil horní tyč. Na odražený míč nereagoval Ondra a u dorážky se hosté napodruhé nemýlili. Do kabin jsme tedy odešli poněkud skleslí, ale na plac jsme nastupovali s odhodláním "s tím něco udělat". Ovšem přišel rychlý šok. Oba stopeři se stáhli nebezpečně blízko autové čáry, kde ze skrumáže šel míč do středu hřiště, kde měl domácí útočník příliš mnoho prostoru a bylo to 3:0.  Plán na druhou půli se tímto uspíšil a jeden ze stoperů se začal vytahovat a podporovat útok. Zhruba po 15 minutách se Tomášovi podařilo proniknout přes několik hráčů a tečovaná střela z vápna rozvlnila síť. Naše útočení ale další branku nepřineslo a domácí měli při naší otevřené hře několik slibných šancí.

 Hráči snad sami pochopili, že diskuzemi na hřišti se zápas vyhrát nedá a zbytečně je to odvádí od hry, což byla jedna z chyb, která se projevila na výsledku v poločase. Domácí ale byli přece jen o kousek lepší a musíme jim k vítězství pogratulovat. Náš zlepšený výkon ve druhé půli zase slibuje bodové zhodnocení v dalších zápasech.

Tak kluci příště jim to nandámeSmiley

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář