Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dolní Loučky - Ketkovice 2 : 2 ( 1 : 0 ) - žáci

20. 5. 2007

Za pěkného slunečného počasí jsme zajížděli ke druhému celku soutěže. Na netu probíhaly předzápasové tahanice a tak se dalo očekávat zajímavé utkání. Bohužel jsme předvedli asi nejhorší první poločas jarní části. Do vedení šli domácí, když Libor K. první střelu vyrazil, ale nikdo z našich nepokryl soupeřova útočníka a pro toho již nebylo velkým problémem ležícího Libora překonat. Potom si vzal hlavní slovo rozhodčí a odpískal velmi přísně penaltu proti nám (údajně ruka - já i hlavní pořadatel jsme se shodli, že to na penaltu nebylo). Naštěstí domácí hráč vysoko překopl bránu - a spravedlnosti bylo učiněno za dost. Potom se nám podařil celkem rychlý a pěkný útok a Tomáš O. vstřelil branku, ale oba Tomáši v útoku byli v těsném ofsajdu a ketkovský čárový ho bez váhání odmával. Zbytek prvního poločasu se odehrál prakticky ve středu hřiště a bez výraznějších momentů. Do druhé půle jsme vstoupili s jednoznačným cílem otočit zápas, ale po hrubé chybě ve středu pole se řítil do otevřené obrany nejlepší hráč domácích orazítkoval tyč, u odraženého míče byl opět první domácí, který zazvonil na na druhé straně branky a do třetice jsme  opět zaspali a bylo z toho 2:0. Je s podivem jak špatný start na míč jsme v tomto zápase měli. Paradoxně tato druhá branka nás pořádně probudila a začali jsme přebírat otěže zápasu. Naše záloha se začala dostávat více do hry a Ondra J. po pěkné nahrávce prostřelil všechny před sebou - 2:1. Zanedlouho dostal pěknou uličku do běhu Tomáš O. a v dlouhém sprintu od půlící čáry si poradil se stoperem a špičkou kopačky usměrnil podél gólmana přesně k tyči. Po další z akcí odmítl vedoucí branku Marek V, když tváří v tvář domácímu gólmanu spálil 100 % tutovku. A tak si vzal opět slovo hlavní rozhodčí. Očividně a slyšitelně byl ve vápně podkopnut Tomáš O., když obcházel posledního obránce před gólmanem, ale píšťalka zůstala němá ???? Pokud má tento rozhodčí na dresu znak FAIR PLAY, tak by ho měl rychle odpárat. Ke konci zápasu to pak byli ještě domácí, kteří mohli dvěma trestnými kopy převrátit vítězství na svou stranu, ale "ten nahoře" se na to dneska asi díval a tak proběhla spravedlivá dělba bodů.

V první půli nás Dolní Loučky mírně přehrávali - především krátkými nahrávkami po zemi, ale po přestávce i po rychle obdržené obrance jsme se zvedli, převzali iniciativu zaslouženě vyrovnali.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...

(MaŠ, 20. 5. 2007 21:53)

Byl to moc hezký zápas kluci ... ať se daří i nadále.

fair play

(ketkovský pomezní, 20. 5. 2007 21:18)

Jak se má člověk cítit a snažit se mávat rovinu a vzít tím svému celku branku, když potom hlavní provede takové excesy. V posledních dvou zápasech nás pískal rozhodčí Dolníček na kterého si nejeden tým občas stěžuje. Ale něčeho takového jsme se od něho teda nedočkali. S dělbou bodů souhlasím, ale pan rozhodčí byl nejslabším článkem tohoto zápasu. Taky jsem mu svůj názor po zápase sdělil.