Jdi na obsah Jdi na menu
 


PLAZ KETKAZ 2014 - RESUME

14 mužstev bylo rozděleno do 2 sedmičlenných skupin, ve kterých se porvaly o 4 postupové příčky.  Skupinu A ovládl loňský šampión Gloria, z druhé pozice o dva bodíky následovaný téměř domácím Gunners.  O 3.místu Lukovan a 4.místu Aneri rozhodl vzájemný zápas, jelikož měli stejný počet bodů. Ani úctyhodných 7 bodů nestačilo Reddevils a FC Nekopy na postup. O vítězi skupiny B rozhodla jakási vyšší moc. Dva týmy dosáhly shodného počtu 15 bodů, ale některému zakřanskému hráči mamina nejspíš ráno přilehla peřinu a svůj první zápas ve skupině tak nestihli. A byl to zrovna zápas s Kalamitou Čučice, který tak prohráli kontumačně 0:5. Na 3.místě se umístil asi zatím odpočívající AC Freiburg  s 10 body a Pozdní sběr trošku zariskoval, když mu k postupu ze čtvrtého místa stačilo 7 bodů. Drtička se Septikem dosáhly 5 bodů a letos už bodovali i Stréci, ovšem se dvěma body se z nepopulární pozice nevyhoupli. Nevadí, hlavně že je vzestupná tendence

Po odehrání základních skupin se na nás počasí trošku zakabonilo a nejspíš pro zrychlení hry po vzoru z Ligy mistrů pokropilo trávník. Naštěstí ne moc a po menší přestávce se mohly rozhořet vyřazovací souboje. Pomalu se rozjíždějící Pozdní sběr porazil loňského vítěze Glorii 3:0 a ze 4-té pozice skupiny B vyřadil vítěze skupiny A. Mládí z Čučic vyzvalo ve druhém čtrvtfinále Aneri team a jedinou brankou utkání rozhodlo o svém postupu. Další dvě čtvrtfinále došla po remízových výsledcích 1:1 do pokutových kopů. V prvním si AC Freiburg poradil nechytatelnými dělovkami pod břevno s Gunners. Poslední čtvrtfinále mezi Zakřanami a Lukovanami mělo nádech derby a na pecky šly dále Lukovany.

Semifinálové dvojice vytvořily Lukovany s Pozdním sběrem a Kalamita s AC Freiburg. Ač se mladé čučické naděje snažily sebevíc na Freiburg to pro letošek nestačilo a výsledkem 3:0 byl prvním postupujícím finalistou brněnský tým. I ve druhém semifinále Lukovan a Pozdního sběru tahal mančaft z blízkého okolí za kratší konec a do finále šel Pozdní sběr jenž porazil Lukovany nejtěsnějším rozdílem 1:0.

O bronzovou pozici si Lukovany s Kalamitou zvolily souboj penaltový a čučická mládež si z Plazu poprvé a určitě ne naposledy odváží jeden z pohárů.

V „brněnském“ finále si to rozdali Pozdní sběr a AC Freiburg. Zápasu předcházela žádost Pozdního sběru o nahrazení gólmana, který musel odcestovat a AC Freiburg projevil velkorysé gesto a souhlasil, za což rozhodně míří palec vzhůru. I když se do brány Pozdního sběru postavil taktéž dobrý brankář, plně se mu nejlepšího gólmana turnaje nahradit nepodařilo a možná i tohle bylo tím malým rozdílem na vahách.  AC Freiburg si tak po zásluze odváží titul a to nejen výbornými výkony, ale i  vstřícným gestem k soupeři.

Nejlepším brankářem turnaje byl vyhodnocen LUKÁŠ ZRZAVÝ z Pozdního sběru.

S klidem pokerového hráče  proměňoval své šance nejlepší střelec turnaje ADAM REITORAL z AC Freiburg (10 branek) 

Hráčem turnaje se stal LIBOR BALÁŽ z Glorie.

 

skupina-a.jpg

skupina-b.jpg

play-off.jpg

 

Poděkovaní patří rozhodčím Romanovi a Karlovi, kteří zvládli celý maratón zápasů ve dvou, výborné kuchyni, která zopakovala svůj "výkon" z předešlé akce a taktéž všem sponzorům.

sponzori.jpg

 

Těšíme se zase za rok v sobotu 4.7. 2015 na již 17. ročníku

PLAZ KETKAZ CUP

znak-plaz.jpg

Foto lze prohlížet třeba   tady

Nebo komplet lze stáhnout zde

 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky PLAZ 2014

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář