Jdi na obsah Jdi na menu
 


PLAZ 2013

Za krásné slunečné soboty se odehrál PLAZ KETKAZ CUP 2013. Turnaje se zúčastnilo 11 mužstev, TEQUILLA INVICTUS se jaksi nedostavila, čímž pořadatelům mírně nabourala harmonogram a rozpis zápasů.  Stát se to může, ale pokud někdo v sobě nenajde ani tu trochu slušnosti, nezavolá a jede si na jiný turnaj.....

V poněkud nervóznější  skupině A si vítězství  vybojovali Gunners bez ztráty bodu. O druhém až čtvtém místě musela rozhodnout tabulka vzájemných zápasů. Pro letošek si Stréci oťukali soupeře a "již příště" určitě přidají i nějaké ty body

Ve skupině B si prvenství zajistila Gloria, o 2 body zaostali Kotigers a třetí pozici uhrálo mladé překvapení Drtička. Čtvrtým postupujícím byli Tankers.

 První dvě čtvrtfinále si s přehledem pohlídali favorité ze základních skupin Gunners a Gloria, v gólové přestřelce 6:4 přešli Kotigers přes Dopočtu a překvapeniím bylo vyřazení Pozdního sběru od Drtičky, kterou výrazně táhli bráši Jackové, ale ani ostatní omladina nezůstala pozadu. V semifinálu už mládí na zkušenosti nestačilo a Gloria si finále pohlídala. Vyrovnanější semifinálovou dvojicí byli Gunners a Kotigers, ale i zde obhájce loňského prvenství překvapení nedopustil a postoupil 6:3.

O 3 místu rozhodly dle výběru obou mužstev penalty. Drtička vedla po dvou sériích již 2:0, v poslední sérii měla na kopačkách mečbol, ale nedali a Kotigers poslední penaltou vyrovnali. O bronzové příčce rozhodla sedmá série a Kotigers zopakovali loňské umístění.

Ve finále nastoupili obhájce Gunners proti Glorii. Kanonýrům ale zvlhl prach a Gloria zvítězila 2:0.

Nejlepší střelec - PETR MATOUŠEK (Gunners) - 13 branek

Nejlepší brankář - MARTIN SEHNAL (Gloria)

Hráč turnaje - LIBOR BALÁŽ (Gloria)

 odkaz na fotky z Plazu zdeskupina-a.jpg 

skupb.jpg

 

play-off.jpg

 

 

PODĚKOVÁNÍ PATŘÍ OBĚMA ROZHODČÍM A PŘEDEVŠÍM SPONZORŮM

 

sponzori.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Fotky

(Sid, 4. 8. 2013 18:53)

Odkaz na fotky je v článku

šrk

(šjn, 4. 8. 2013 0:49)

víc foto