Jdi na obsah Jdi na menu
 


VEVERSKÉ KNÍNICE - KETKOVICE 7 : 1 (4 : 1)

Za devatero horami a devatero řekami je desátej les a v tom lese je jedno zarostlý hřiště a jelikož my jsme hráli ještě hůř než jaký to hřiště je (a to už je co říct), tak jsme tam dostali takovej nášup.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

tak jak teda???

(max, 24. 8. 2011 11:55)

Ahoj Hráči. To co se předvedlo na hřišti v Knínicích nemělo s fotbal nic společného. Ne jenom že nás soupeř převálcoval fyzicky, ( což se dá čekat s každým soupeřem), ale také i psychicky.Ať je rozhodčí jaký je, myslím si že ve 4. třídě jsou ještě horší než teď Klára, která se snažila pískat v pohodě celej zápas a držet všechny bez zbytečných karet. Bohužel.Chlapi, tak ten fotbal nejde dělat. Kde je ta pohoda co byla před 3-4 roky? A netvrďte mě, že když tam schází Zdena nebo Laďa, že tito dva dobří hráči hrají za zbytek mančaftu a my pak nejsme bez nich schopni nic hrát??
Dneska na treninku co největší účast a musíme si o všem promluvit, jinak s takovým fotbalem co předvádíme, bude na něho chodit míň a míň lidí až tam budem sami, a všem fanouškům jen prosmích. Vždyť ty výsledky jsou jak na ragbi, i na hokeji padá míň branek než našem fotbale. Ahoj. Max