Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Sobotu na novej pažit do Zakřan !!!

17. 9. 2008

    Zakřany jsou našim tradičním rivalem, již několik let mají přibližně stejnou výkonnost jako naše mužstvo a naše vzájemné zápasy jsou velmi vyrovnané. Stejně jako náš mančaft chtějí každoročně hrát o postup, nicméně vždycky to, podobně jako u nás sklouzne někam kolem pátého šestého místa.

   Nicméně před letošní sezonou otevřeli Zakřanští na Véseku nové travnaté hřiště a tak mají o motivaci více všem ukázat, že fotbal hrát umí. Tým trénuje můj kámoš a spoluhráč ze žáků Baníku Zbýšov Peťa Vorel. Z nedalekého Zbýšova v Zakřanech působí několik hráčů, stejně tak i za dalších okolních vesnic a proto jsou Zakřany v plné sestavě velmi silné. Největší opory jsou Zeidler, Štěpánek, Dobšík a zkušený Krejčí, který v letošní sezoně rozhazuje míče zpozice předstopera.

  Naše mužstvo by mělo být téměř kompletní až na rekonvalescenty Romana a Filipa, také Cantona není 100% fit a tak začne na lavce.

Sestava by měla být následující:

Boris - Max, Miga, Vláďa, Honza - ? , Norek, Pižma, Ori - Laďa, Toga

Dalšího krajního halva vyberu z těchto hráčů - Žán, Čmelda, Jarda, Marek

V každém případě se na utkání těšíme a jsme odhodlání udržet podzimní neporazitenost, v ideálním případě přivést 3 body.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Konec

(Vranik, 20. 9. 2008 18:30)

Zdar fotbalisti.Tak jsem se po dlouhém a pečlivém přemýšlení rozhodl že ukončím své působení ve vašem týmu. Je to asi nejrozumnějsí řešení jak pro mě i pro vás i panu trenérovy se uleví, že nebude muset přemýšlet nad tím kde sehnat odvahu aby na plac poslal hráča kterej se nehodí ani na střídačku. Jinak vám popřeju stěstí do dalších zápasů a sezón. Sportu ZDAR

Dobré duši !!

(Cantona, 19. 9. 2008 7:18)

Věřím že se 2 změny v obraně ( Vláďa a Honza místo mě a Marka ) projeví kladně na výkonu celého mužstva. Nicméně dnes už jsem celkem v pořádku a budu připraven do zápasu naskočit a rozhodnout ho.(samozřejmě né vlastencem) :-)

Cantono

(Dobrá Duše, 18. 9. 2008 21:59)

Tak to vidím jasná 2 takové posílení jsem nečekal

Zakřany - Ketkas

(Cantona, 18. 9. 2008 7:16)

Je jedno jestli napíšu že Ketkas vyhraje 5:0, rozhodne se na hřišti. Myslím že kvalita obou mančaftů i nového trávníku předurčuje zajímavé utkání, na které se těším, i když nebudu hrát v základu.

Zakřany - Ketkovice

(franta, 18. 9. 2008 6:51)

Myslím, že v letošním roce mají Zakřany nejsilnější mužstvo za poslední roky. Zkušení matadoři Bok a Krejčí, hráči v nejlepším věku Zeidler, Dobšík, Štěpánek, Kovářik, Sova, Šibal, dále mladí, kteří se vrátili po působení ve zbýšovském dorostu Avrat a Hála a na hostování ze Zbýšova přišel před sezonou talentovaný Záděra.
Proto, když zhodnotím kádry obou mužstev, vychází mi to na jasnou "jedničku".

Zakřany.................

(orca, 17. 9. 2008 22:08)

Já si myslím,že Zakřany ještě nehrály těžké zápasy,ty je teprv čekají.Tak uvidíme v sobotu.