Jdi na obsah Jdi na menu
 


V sobotu do Oslavan

2. 10. 2008

 Oslavany jsou staronovým účastníkem naší soutěže a na utkání s nimi se velmi těšíme. Hrát se bude na krásném velkém hřišti, takže si asi dost zaběháme.

Je evidentní, že se musíme vrátit k našemu klasickému rozestavení 4-4-2, vyvarovat se chyb vzadu a začít proměňovat šance.

Řešil jsem post stopera - Miga dělal poměrně dost chyb a navíc se v zápase s Riem zranil, takže si odpočine a přednost dostane Žán. Nic to nemění na tom, že pro mě je Miga z dlouhodobého hlediska nejlepší Ketkovský stoper a počítám s ním na ten post i nadále.

Dále jsem se rozhodl upřednostnit na pravém beku Marka před Maxem protože s Riem Mara patřil k našim nejlepším hráčům, Max se zdál trošičku přemotivovaný a v tranzu v komunikaci s brankářem či útočníky kteří zahazovali šance. Potřebujeme mančaft uklidnit, proto bude hrát Marek.

 Nastoupíme s Borisem v bráně a na becích s Markem a Honzem. Stopera bude hrát stejně jako v závěru utkání s Riem Žán, předstopera Cantona.

Čtveřice záložníků nastoupí v tomto složení - Ori, Norek, Pižma, Vláďa.

Branky by měli zajistit útočníci Laďa a Toga.

Na střídání by měli být připraveni - Filip (už trénoval a poločas by měl vydržet), Čmelda, Max (možná bude ve škole) a Miga

Omluven z utkání v Oslavanech i se Senoradami je Jarda, protože jde na hody jako stárek. Nová posila Robin hrát ještě nemůže, ale vše nasvědčuje tomu, že si debut v Ketkovském dresu odbude na hody doma se Senoradami B.

V každém případě jsme se po zápase s Riem vrátili na zem, je nutné se vrátit k poctivé hře, zamakat jeden za druhého, povzbudit jeden druhého když se moc nedaří. Tohle je úkol hlavně pro nás starší hráče a věří, že to zvládneme.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

hodnocení

(orca, 5. 10. 2008 12:19)

Tak kde je nejaké komentář,kruci............

???

(pižma, 2. 10. 2008 21:49)

Na víkend mám domluveny UNCéčko, buď v sobotu nebo v neděli, vůbec nevím kdy , tak snad to nevyjde na fotbal. Možná se dozvím něco zítra, taky podle počasí - každopádně pošlu SMS jak budu něco vědět.

dotaz

(jerry, 2. 10. 2008 17:01)

na hode se u vás hraje v sobotu nebo v nedělu