Jdi na obsah Jdi na menu
 


V neděli doma s Lukovanami

27. 8. 2008

   Lukovanský fotbal se pohyboval v posledních letech na chvostu tabulky IV.třídy a ve stejném duchu začal i loňskou sezonu, kdy za celý podzim nevyhrál žádný zápas. Náš tým tehdy Lukovany deklasoval jasně 6:0 (5:0). Nicméně Lukovany mančaft doplnili o přespolní hráče a na jaře přišli výsledky, dokonce byli dlouho neporažení. Náš tým bojující o čelo tabulky se hodně nadřel na vítězství v bojovném utkání v Lukovanech 1:2 (1:1) Letos Lukovany ještě nehrály - v úvodním kole měly volno.

  Ketkas sice jasně vyhrál v Babicích 0:4 (0:1), přesto budeme mít pro zápas s Lukovanami problémy se sestavou. Kvůli zranění určitě nemůžeme počítat s Vláděm DubouFilipem. Ze zápasu s Babicemi musel odstoupit pro zranění i Žán, palec na noze zase bolel Vraníka a po několika tvrdých soubojích měl pochroumaný nárt i Max. Nicméně Max má práh bolesti někde jinde  než ostatní a tak nepochybuji, že v neděli nastoupí.  S treninkem tento týden začal Roman Skokan a po půl roce pauzy to rozhodně nebude na hraní od začátku zápasu, nicméně na zápas příjde a bude k dispozici na lavičce náhradníků. Stále nám chybí i Marek Mihalisko a také Jarda Skokan je na dovolené. Ori uvidíme kolik zápasů vyfasuje.

  Aby těch špatných zpráv nebylo moc, je tu jedna dobrá, z dovolené už je zpět Honza Šic a v neděli tedy nastoupí. Zpět je i mladý brankář Boris Valo, který by měl chytat. Nicméně byla připravena i krizová varianta, že by Braňo Valo oželel zápas starých pánú na Slovensku, postavil by se do brány a Boris by nastoupil v poli.  Vzhledem k rozsáhlé marodce jsem oslovit i několik hráčů, kteří již pravidelně nehrávaj aby nám v této situaci vypomohli alesoň jako střídající hráči. 

 A jak bude vypadat sestava? To netuším, jen zrekapituluji kdo je fit.

Boris - Max, Miga, Cantona, Honza - Čmelda, Norek, Pižma, Žán, Vraník, Ori - Laďa, Toga

V každém případě musí být ještě hráči na střídání, vzhledem k věkovém složení mužstva musíme být připraveni na nutnost střídání během zápasu. Dobrá zpráva, Cipa a Jara Nedbal mě právě potvrdili, že v neděli s nimi můžu na lavku počítat, stejně tak s Romanem Skokanem.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Lukovany

(toga, 30. 8. 2008 13:28)

Hráče tam nějaké nové mít určitě bodou, ale mi poznáme hovno kdo z nich hraje na černo. Prostě předvedem doma dobrej fotbal a ukážem divákům, že jsme pořád lepší jak Lukovany. Tak zdarec zítra.

lukovany

(toga, 30. 8. 2008 13:20)

černoši

(orca, 29. 8. 2008 21:53)

Máš pravdu Hakime,kdyby tam měli hrát borci z Lukovan,tak budou hrát tak leda karty,protože na tom jim čtyři lidi stačí.

Lukovany

(Claire, 29. 8. 2008 11:52)

Tak jsem vás na tento zápas vyfasovala....pokud nastoupí někdo na černo a já to zjistím (popř. mě na to upozorníte) odeberu registračku a nebudu se s nikým bavit :-)!!!! To stejný ovšem platí i pro vás. Nějak to dopadne. Fotbalu zdar v neděli

podvodníci

(Hakim, 29. 8. 2008 10:25)

Jo máš recht , Lukovany byly minulou sezónu dlouho neporaženy, neboť bez ostychu postaví načerno kohokoliv a proto ty super výsledky ,ale o tom jste se na vlastní kůži přesvědčili ,ne?.Takže si v neděli dávejte bacha , klidně nasadí černocha o kterém jsou přesvědčeni že ho neznáte.Jsou to normální podvodníci a pravidla nebo fér hra jim vůbec nic neříká. Tak hodně štěstí a dejte jim pětku.Zdar.

podmínka

(Sid, 28. 8. 2008 21:25)

Tak už to mám doma černý na bílým a píše se tam, že se můžem do 7 dnů odvolat. Tož, že bysme požádali o to prodloužení podmínky. V nedělu to zhodnotíme:-)

podminka

(orca, 28. 8. 2008 17:05)

ha,ha,ha....................

ORI

(Sid, 28. 8. 2008 10:03)

Já doufal, že to bude podmínka na celej podzim a jsou z toho jen 2 zápasy. Kurňa to jsme mohli mít Oráča hodnýho dýl:-)))

Ori

(Cantona, 28. 8. 2008 8:51)

Dobrá zpráva, Ori vyfasoval podmínku, Žán včera trénoval a je fit, takže to s tou sestavou nebude tak hrozný.

marodka moje cíle nemění

(Cantona, 27. 8. 2008 15:26)

Po postupu Louček a Knínic nemůžeme mít jiný cíl, než naši soutěž letos vyhrát a tak i přes velkou marodku je potřeba s Lukovanami uhrát 3 body, třeba i upracovanou výhrou o jeden gól. Věřím že se marodi v průběhu podzimu vrátí a budeme schopni předvádět i pohledný fotbal.