Jdi na obsah Jdi na menu
 


V neděli do Příbrami

2. 9. 2008

   V Příbrami jsme už pěkných pár let nevyhráli a máme jim tedy co vracet. Před dvěmi lety jsme s tehdy jasně poslední Příbramí prohráli 2:1, když jsme se museli hrát podstatnou část zápasu bez vyloučeného Migi. Ani loni se nám v Příbrami moc nedařilo, když jsme po hloupých chybách prohrávali 2:0 a horko těžko v závěru pouze srovnávali na 2:2, i když šancí bylo aspoň na 5 gólů. Tato ztráta nás rozhodila a od té doby byly již naše postupové ambice spíše teoretické.

   Letos jsme začali dvěmi vítězstvími a i když naše hra zatím není moc pohledná, přesto bodujeme naplno. Již od začátku sezony se potýkáme s rozsáhlou marodkou a nepředpokládám, že se do zápasu v Příbrami někdo uzdraví. Nominace tedy bude téměř stejná jako na Lukovany, jenom se budeme muset obejít bez Žána. Naopak z dovolené se vrátí Jarda a právě on by mohl Žána na kraji zálohy nahradit. Nicméně je teprve úterý, uvidíme jak na tom kdo bude zítra na treninku.

  Ať už bude hrát ten nebo ten cíl je jasný - v Příbrami vyhrát a udržet se v čele tabulky. Nebudeme si hrát na alibisty že je našim cílem nějaké 3-4 místo jako loni, mým cílem je první místo. Dá se očekávat, že tento zápas bude zase o něco těžší než v Babicích či doma s Lukovanami a jistě napoví, nakolik jsou moje představy reálné.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

re Cantona

(MaŠ, 4. 9. 2008 19:09)

Jen tak dál pane trenére, výsledky přijdou, resp. už přišly - viz. loňská sezóna a letošek. Postupte !!!

trenink

(Cantona, 4. 9. 2008 11:17)

Docela mě potěšila včerejší treninková účast - Boris, Max, Cantona, Miga, Honza, Norek, Pižma, Pařa, Ori, Vláďa, Vraník, Laďa,Jara Nedbal - to je 13 lidí kádru + s náma trénovala nová posila Robin (záložník 20 let) + Ivoš a Mara Valo a taky 3 fotbalisti z Ria = celkem nás bylo 19 fotbalistů. Kdyby došli ještě 3 mohlo se hrát klidně na celé hřiště. Omluveni z treninku byli Toga ( práce ),Žán (nachlazení) a Filip (zranění)