Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Loučkách neporaženi - přesto vyřazeni

1. 3. 2008

Sestava - Ivoš, Cantona, TOGA, Filip, Mara M, Mara J, Sláva, Misi a Přema H

Ketkas: D.Loučky B 5:0

Utkání s nejslabším týmem naší skupiny bylo jasnou záležitostí, od většího přídělu Loučky zachránil pouze precizní rozhodčí, který asi 10x pískl přešlap při autu a hra se tím neúměrně kouskovala.

Ketkas: Horní Loučky 3:3

I tento soupeř se měl porazit a vše tomu nasvědčovalo. Jiný rozhodčí měl docela jiný metr než ten fousatý co pískal první špil. A tak nedbal precizně na tom aby míč stál při autech na čáře, ale o to více dbal na to kdo má vyhrát!!!. To by ale nesměl padnout gól na 4:0, který lišácky neuznal, ačkoliv nikdo z nás nevěděl proč. Asi došlo ke ztrátě koncentrace a podcenění soupeře. Přišlo Cantonovo vyloučení - asi oprávněné i když to nebyl žádný velký či hrubý faul, ale  protože jsem byl poslední hráč a soupeř by šel sám na bránu. Vyloučení nás poznamenalo a hloupě jsme ztratili vyhraný zápas.

Ketkas : Trenéři Tišnov 2:2

Toto utkání jsem z důvodu vylouční v předcházejícm zápase nemohl hrát. Překvapení naší skupiny hráli velice chytře, jen odkopávali balony  dobře bránili. Ze dvou střel dali 2 branky ačkoliv jsme měli neustálou převahu. Nakonec jsme se zlepšili v závěru a zajistili vyrovnání. Čas letěl rychle a víc už jsme nestihli.

Ketkas :BBpres 2:2

Jelikož ostatní výsledky nám vůbec nenahrávali, neboť tým trenérů který už měl postup v kapse neměl moc velký zájem porazit Horní Loučky a utkání odehrál s náhradníkami, nezbývalo nám než asi nejlepší tým skupiny BBpres porazit. Sehráli jsme kvalitní bojovné utkání, dvakrát jsme vedli, ale domácí tým minutu před koncem vyrovnal a zajistil si postup na náš úkor. Přesto myslím, že toto utkání bylo vrcholem skupiny a hrála ho dvě nejlepší mužstva naší skupiny.

 

Sumasumárum jsme všichni nas.... jak to v Loučkách dopadlo. Příčin neúspěchu je více - již zmiňované vyloučení, podcenění soupeřů, chyby v bránění, ztráta koncentrace ve zdánlivě vyhraném utkání. Přesto je to potřeba brát s nadhledem a soustředit se na velký fotbal, kde chceme ukázat naši kvalitu..

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Fildo klídek

(Cantona, 3. 3. 2008 14:30)

Na fotbal nezanevřu, spíš naopak mě tento neúspěch nakopne k ještě většímu úsilí v treninku a ve velkém fotbale. Ale nastal čas selektovat co časově zvládnu. Rozhodně už nebudu jezdit přes celý okres abych si zahrál dohromady 15 minut v hale a přijel nasr... To jsem mohl raději dodělat podlahu v další cimře nebo sledovat první Míšovi krůčky. V neděli se poprvé pustil mého prstu a štrádoval si to sám. :-) Už se těším na sezonu nebo aspoň na přípravné zápasy. :-)

Rozkaz

(Filda, 3. 3. 2008 13:09)

Michale, hlavu vzhůru. Nedělej z jednoho nepovedenýho turnaje závěry. Hezky si potrénujem, odehrajem nějaký fajn zápasy a za měsíc na to budem koukat s nadhledem. Vždyť jde vo hovno, důležitější jsou úplně jiný věci!

re Cantona

(MaŠ, 3. 3. 2008 11:54)

Tvůj postoj mne velmi mrzí :(

Cantona

(Dobrá Duše, 3. 3. 2008 10:19)

Cantono konečně jsi došel ke správnému rozhodnutí, Rapotice ještě zvaž je to dobře obsazený turnaj, tak ať se znovu nevztekáš když vypadneš

závěrem

(Cantona, 3. 3. 2008 10:02)

Rapoticím gratuluji k vítězství, aspoň má DD chvíli radost a může slavit. Dneska jak prohraje Spartička v Olomouci tak ho to přejde.:-)
K turnaji se už více vyjadřovat nebudu - nechci narušit dobré vztahy s Loučkami. Nicméně jsem si na základě podivného zápasu s Horními Loučkami vyhodnotil, že futsal či malou kopanou už nikdy nikde hrát nebudu - snad s vyjímkou domácího Plaz Ketkas Cupu či turnaje v Rapoticích.

:-/

(Filda, 2. 3. 2008 19:13)

Omlouvám se, asi jsem se trochu nechal unést. Jen se mi zdá trošku jednoduché umět akorát rejpat. To jsem měl na mysli. Ve svém komentu jsem uvedl, že jsme si to prohráli sami. Vám samozřejmě přeju hodně úspěchů a postup o soutěž výše. Nazdar :-))

Jen malý příklad

(MaŠ, 2. 3. 2008 18:50)

Stenou branku, kterou Vám neuznal rozhodčí proti BBPressu kvůli míči, který byl rozehrán mimo lajnu nám neuznal rozhodčí ve skupině hned 2 v prvním zápase proti Žďárci ... pak už jsme se na to snažili dávat pozor.

fildovi

(Dobrá Duše, 2. 3. 2008 18:50)

Fildo nerozumím tvému příspěvku, je jsem si rýpnul do pisatele komentáře a ty do toho motáš prachy. Asi to Rapotice vše uplatili a Ketkovice nechaly vyřadit.

k turnaji

(Cantona, 2. 3. 2008 13:26)

Rohodčí se měli domluvit a nastavit oba stejný metr a ne aby jeden něco pískal a druhý nechával hrát. Myslím, že při poměrně vysokém startovném 900 kč mohla být úroveň rozhodčích lepší!!! Poškozeni rozhodčími jsme byli pouze v zápase s Horními Loučkami (neuznaná branka, vyloučení ) a je otázkou jestli úmyslně. S trenérami jsme nevyhráli po našich 2 chybách v poli a s BBpresem zase nepodržel Ivoš. Ale právo na chybu má každý, jak hráči tak i rozhodčí. :-)

Prachy nejsou všechno....

(Filda, 2. 3. 2008 11:54)

... důležitá je taky parta !!

:-)

(Filda, 2. 3. 2008 11:52)

Dobrá duše byla asi ještě v oblacích z pátečního mejdanu, když to psal. Podle mě se snaží o něco, jako vyvolat "nenávist" mezi týmy. Mně přitom potešilo, že turnaj měl kvalitu a že ho vyhráli kluci z Rapotic. Takže velká gratulace!
Taky si nemyslím, že by turnaj měl špatnou úroveň rozhodčích. Prostě to občas pískli tak, jak se nám to nelíbilo. Asi bysme si to každý měli občas zkusit odpískat, abysme věděli, že to není žádný med. Pravdu má asi Martin - prohráli jsme si to vlastníma chybama. Já sám vím o dvou, které jsem udělal, a které mohli změnit náš nepostup. Ale to je sport, neposeru se z toho :-)

Cantona

(Dobrá Duše, 2. 3. 2008 10:51)

Ten je jak Slávisti (pořád brečí) a jak Brno (kdyby jsme (hráli za Lužánkami))
A jinak co jsem říkal, že potkáte FC ve dveřích se potvrdilo

re Michal a celé Ketkas

(MaŠ, 1. 3. 2008 21:17)

Kluci jsem moc rád, že jste se zúčastnili našeho turnaje. Jen mne mrzí, že zde Michale píšeš takto tvrdou kritiku, kterou v sobě asi celý tým živíte. Vzhledem k tomu, že jsem celý turnaj organizoval a viděl Vaše zápasy, uznávám, že jste měli postoupit a byli jste jedním z nejkvalitnějším týmem turnaje. Rozhodně ale nesouhlasím s tím, že rozhodčí věděli kdo má vyhrát. Branky jste dostávali po Vašich chybách a to, že se pískali auty, přešlapy atd., to jste věděli daleko před začátkem turnaje. ... Měli jste smůlu, ale rozhodně Vás nikdo vážně nepoškodil ... tak to je, nezlobte se ... držím palce ve velkém fusu .... těšíme se na Vás ... Martin