Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj v Židlochovicích

9. 8. 2015

Za velkého hicu jsme odehráli 2 utkání na kvalitním turnaji v Židlochovicíh.

V semifinále jsme narazili na obhájce trofeje Blučinu, hrající 3.třídu. Utkání bylo vyrovnané - do vedení jsme šli po brance Oriho, ale ještě v první půli po chybě v rozehrávce soupeř vyrovnal. Obě mužsta měla ještě dost sil a tak se hrál krásný fotbal - Jura to dobře z postu stopera dirigoval a tak míč chodil z nohy na nohu.. Ve druhé půli hlavně v závěru jsme měli také šance, ale gól už nepadl a tak utkání zkočilo 1:1.  Penaltová loterie dopadla dobře - Jenda šel koupit pivka a nás čekal souobj o 3 místo s domácími Židlochovicemi.

Do utkání o 3.místo jsme nastoupili po kratičké pauze a bylo idět, že domácí jsou více odpočatí. Navíc jsme nechtěl riskovat zranění Jury, kterému 1 zápas po delší pauze stačil. Co nevidět jsme prohrávali 3:0 a vypadalo to na ručník, když domácí dali z následujícího brejku tyč platilo nedáš dostaneš a náš kanonýr Ori snížil z protiútoku na 3:1

I když jsme měli stále 3 lidi na střídačce síly ubývali, přesto jsme převzali iniciativu a snížili na 3:2, když Buďovu střelu golman vyrazil a dorazil to tuším že Brkin. V samotném závěru Mičeli našel rozběhnutého Jáje, kterého ve vápně sundal domácí golman = penalta, Ori, gól na 3:3, konec. Opět penalty, opět jsme selhali - konkrétně Ori a Mičeli. Dobré je, že góla dal Jenda.

I když jsme v turnaji skončili až čtvrtí hodnotím ho velmi dobře - neprohráli jsme ani jeden zápas, hra měla hlavu a patu a zahrálo si všech 15 hráčů, kteří v tom hicu jeli na fotbal místo k vodě. Perfektní byla trojice rozhodčích, klobou dolů pánové. Perfektní byl i pořadatel a není vyloučeno, že za rok do Židlochovic přijedeme znovu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář