Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trenérovo zhodnocení podzimu

20. 11. 2006

Vážení občané,

 

na stránkách našeho vesnického periodika Vám stručně přiblížím to, co se událo ve fotbalovém mužstvu mužů od zahájení přípravy na podzimní sezónu až přes její vlastní průběh. Vyhnu se hlubší analýze ve stavu a výsledků dosažených na podzim sezóny

2006-2007, protože toto patří do hodnocení činnosti fotbalového oddílu z pohledu TJ Sokol Ketkovice.

 

Bilance za podzim 2006 je neradostná. Mužstvo mužů získalo pouze 16 bodů z možných 39, protože v závěru sezóny se navíc předehrávalo první jarní kolo. Některé zápasy se povedly, ale vůbec se to nedá říci o jejich většině. Subjektivně se domnívám, že příprava byla kvalitní, ale úměrná účasti členů kádru mužstva na trénincích. Ta totiž byla žalostná. Ano, existují objektivní příčiny neúčasti hráčů na trénincích – především pracovní povinnosti, ale i neobjektivní, ke kterým patří především lenost a nechuť na sobě pracovat. Faktem také je, že mužstvo postihl generační problém, mladí se netlačí na jejich místa a několik lepších hráčů tím pádem zpohodlnělo. Mužstvo výrazně oslabila půlsezónní herní absence Zdeňka Mohelského, který býval v minulosti nejlepším střelcem a střelecká smůla jeho bráchy Vladimíra (za podzim pouze 1 vstřelený gól). Mužstvo za celou podzimní sezónu nebylo možné postavit alespoň 2x ve stejné sestavě. Dosažené umístění 6 místo, je proto věrným obrazem toho, na co toto mužstvo v současném složení a vzhledem k uvedeným skutečnostem má.

 

Existuje však zdravé jádro – M. Matoušek, P. Pavliš, M. Garžík, T. Ošmera, F. Klimša, J. Nedbal, které má chuť trénovat a tím na sobě pracovat. Vzhledem k jeho věku odváděl kvalitní výkony a střílel góly Pavel Mohelský a byl velice platným hráčem i přes tréninkové manko. Ostatní se musí přidat, zapojit se do zimní přípravy a svým přístupem a výkony v jarních zápasech se minimálně pokusit atakovat horní patra tabulky IV. třídy skupiny C. Tradice ketkovského fotbalu a především naši skalní, ale i příležitostní fandové, si to určitě zaslouží.

 

Pro osvěžení paměti uvádím rekapitulaci podzimních výsledků našeho mužstva za podzim sezóny 2006-2007.

 

Ketkovice        -          Nová Ves        4:4

Lukovany         -          Ketkovice        0:1

Ketkovice        -          Příbram            2:0

Domašov         -          Ketkovice        1:0

Ketkovice        -          Zakřany           8:1

Hradčany         -          Ketkovice        1:0

Ketkovice        -          Čučice             1:3

Ketkovice        -          Dolní Loučky   3:1

Říčany             -          Ketkovice        2:1

Ketkovice        -          Chudčice         1:3

Ketkovice        -          M. Knínice       0:2

Senorady B      -          Ketkovice        1:4

Nová Ves        -          Ketkovice        4:1       předehrávka prvního jarního kola

 

 

 

Ing. Jozef Mihalisko, trenér

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hodně štěstí ...

(MaŠ - Dolní Loučky, 3. 1. 2007 21:16)

Nazdar kluci,

chtěl jsem popřát hezký nový rok 2007 a hodně dobrých fotbalových úspěchů. Docela s Vámi cítím, protože letos i nás postihl podobný problém. My jsme měli problém hlavně zdravotní, takže konec sezóny jsme dohrávali bez 6 hráčů ze základu. Jedním z nich jsem byl i já :) Můj kontakt s Vaším útočníkem z 1. minuty jsem odnesla zlomeninou ruky a vyrazením z celého podzimu. Když ještě připočtu 2 potrestané s našeho vzájemného duelu, tak se nikdo nemůže divit, že ve Vaší tipovačce na náš zápas - Senorady - DL 5:1 nikdo z Vás tento výsledek netipnul :). V 9 hráčích to lepší být bohužel nemohlo.

Takže ještě jednou všechno nej a už se moc těším, až si společně zahrajeme u nás a snad to bude v poklidu a se sportovním duchem ... ne tolik vyhrocené jako u Vás.

info pro Vás, na estrankách máme také svoje nové stránky, takže když budete mít chuť koukněte na ně.


MaŠ