Jdi na obsah Jdi na menu
 


Starší přípravka vybojovala v Tišnově 4 body

7. 5. 2017

Do Tišnova jsme dojeli bez jediného hráče na střídání a poděkování patří týmu Rosice za zapůjčení jednoho kluka. Rosice hráli první poločas lépe a zaslouženě vedli 5:2, poté však naši kluci + zapůjčený Mara dali do hry více srdíčka, bojovali o každý míč a zaslouženě utkání otočili na 10:8.

Výborný výkon podal autor 5 gólů Míša. Na většinu gólů mu přihrál Honzík, který motal soupeře kličkami jako Zidane. Dva góly dal i zapůjčený Mara, který ukázal svoji šikovnost a bojovnost. Mezi střelce se zapsal i Jakub, který nám hodně pomohl i pěknými přihrávkami. V obraně si velmi dobře vedli Matěj a Vojta. Z brány vše spolehlivě řídil a organizoval Denis.

Druhé utkání s Tišnovem jsme už hráli bez střídání a čekali jsme od odpočatých domácích pořádný nášup. Opak byl pravdou, Míša tam šupl 3 góly a v poločase jsme vedli 4:3. V poločase šel Denis hrát a unavený Míša chytat. Hráli jsme výborně co nám síly stačili, Honza byl náš nejnebezpečnější hráč. Ještě 5 minut před koncem jsme vedli 7:5, ale únava a dobrý výkon Tišnova zapříčinila vyrovnání na 7:7. Hřebíčkem mohl být vedoucí gól Tišnova na 8:7, který padl 5 vteřin před koncem. My jsme však odpověděli gólovou střelou Denisa hned po rozehrávce a tak naši kluci vydřeli plichtu 8:8.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář