Jdi na obsah Jdi na menu
 


SEZÓNA 2013-2014

Do nové sezóny vstupují dvě naše mužstva. Muži a mladší přípravka

MUŽI - V loňské sezóně jsme se potýkali s akutním nedostatkem hráčů a jelikož spojení s klukama z Čučic nedopadlo, musíme kádr doplnit. Celá situace se vyvíjí docela příznivě a očekávám příchod minimálně 5 hráčů do "základní" sestavy. Nabízí se příchod ještě několika hráčů, ale v současné době musíme počkat, jak dopadnou některé rozjednané přestupy.Pokud i někteří naši současní hráči přehodnotí svůj přístup k fotbalu jako KOLEKTIVNÍMU sportu, měla by ta nadcházející sezóna přinést více radosti ze sportu jak pro samotné hráče, tak i pro diváky. Širší kádr by znamenal i další výhodu, neboť od tohoto ročníku je povoleno v jednom zápase střídat až 5 hráčů i u mužů.

Na víkend 3.-4.8. plánuji přípravný zápas, sezóna startuje o víkendu 10-11.8. a pojedeme do Domašova. Přesný rozpis bude znám po 21.7., kdy je termín pro odeslání hlášenek od jednotlivých týmů. My se budeme snažit přizpůsobit termíny tak, aby naši dorostenci mohli hrát jak naše zápasy, tak krajskou soutěž dorostu v Ivančicích. Určitě bych ocenil, aby se i ostatní hráči zamysleli, jak jim budou zápasy vycházet, pokud by byla nějaká větší akce a hrozila neučast více hráčů, tak se dá zápas přesunout na sobotu apod. Sobotní kolize s týmem Čučic již nehrozí, neboť se rozhodli, že budou hrát na hřišti v Čučicích. 

Našimi soupeři ve skupině jsou - Příbram, Domašov, Mor. Knínice, Vev. Knínice, Chudčice, Zbýšov B, Říčany B, Vev. Bítýška B, Vys. Popovice, Lukovany, Čučice a Zakřany B 

Doufám, že omlazením kádru se zlepší i tréninková morálka a někteří hráči si uvědomí, že trénink není o tom MUSET JÍT se hejbat, ale MÍT MOŽNOST !!!!!  se protáhnout a zahrát si i ten fotbálek.

MLADŠÍ PŘÍPRAVKA - Založili jsme nové mužstvo našich nadějí, které bude v letošním roce ještě hodné mladé, ale už přípravné zápasy ukázaly, že se divákům nabídnou neúprosné boje o každý metr hrací plochy a fotbal v Ketkasu budu mít zase nový náboj. Tréninková morálka je vzorná, kluci dostanou novou výbavu, jediným problémem po včerejším losování jsou branky. Pan hejtman sice věřejně prohlásil, že KÚ JMK všechny mládežnické kluby vybaví přenosnými bezpečnostními brankami, ale nějak z toho teď vycouvává a ztrácí se mu paměť, tak nezbývá, než aby se kluby postaraly samy o sebe. Ale pryč od politiky. Přesto, kdyby někdo věděl o zapůjčení či možnosti odkoupení přenosných branek 5 x 2 metry dejte vědět. Tak či tak, peníze vložené do mládeže jsou určitě dobře investované a i zastupitelstvo Obecního úřadu Ketkovice nám v této situaci přislíbilo finanční podporu.

Soutěž mladší přípravky začíná o víkendu 24-25.8. a v prvním zápase nás bude hostit mužstvo Rajhrad A. Náš kádr je složen z 10 hráčů Ketkovic a byl vyřízen sdružený start pro 5 hráčů FC Rapotice. Veškeré další organizační informace se zde průběžné objeví v podání trenérů Michala Matouška a Pavla Mohelského.

Soupeři naší mládeže budou - Modřice, Kahan, Rajhrad A, Rajhrad B, Rosice, Zbraslav a Střelice. 

Soutěž se bude hrát dvoukolově, poté se rozdělí na 1-4 a 5-8 a v těchto skupinách se bude pokračovat o konečné umístění.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ahoj

(max, 4. 8. 2013 10:22)

Ahoj. Na trénink ve středu asi nedojdu, jsem v práci do 19 hod. pokud to stihnu pokusím se dojít. Jinak v pondělí chceme jít zahrát nohejbal na hřiště. kdo má zájem tak dojdite. čas začátku asi v 19.30hod. ahoj max

omluvenka

(Dušan, 1. 8. 2013 13:00)

Bohužel do Nové Vsi nejede bo su v Řecku

Hrubec

(toga, 12. 7. 2013 16:50)

Zdarec Side. Hrubec dojde. říkal jsem i Jerymu at si vezme kopny. Kdy tam dáte nějaké ty fotky ze slovenska.

Re: Toga

(Sid, 12. 7. 2013 17:04)

Mám od Tondy cédéčko. Zkopčil jsem si je do PC,tak je zítra vezmu na turnaj.

:-)

(Sid, 4. 7. 2013 12:05)

Ftipálku

xxx

(pižma, 4. 7. 2013 10:50)

Pěkná slohová práce a nikdo jí neocení :-)