Jdi na obsah Jdi na menu
 


Senorady B : Ketkovice 2:3 (2:1)

31. 5. 2009

  Tento zápas byl ve znamení několika návratů. Tomáš Garžík nastoupil po zranění kotníku poprvé na jaře, Vraník a Filda se vrátili po 2 zápasech. Tomáš Papež začal hrát fotbal po 3 letech.

  Na kvalitně připraveném trávníku s 24 tryskovým automatickým zavlažováním se hrál pěkný fotbal, na hřišti vůbec nebylo znát že několik dní pršelo. Domácí měli mírnou územní převahu, ale Ketkas byl více nebezpečný. Po krásné Laďově přihrávce zpět tvrdě střílel Toga, ale jeho dělovka těsně minula bránu. Chvíli nato opět Toga tvrdě střílel po krásné přihrávce Oriho, brankář Senorad měl štěstí že ho projektil trefil do nohy. A do třetice Toga v brejku centroval na Laďě, ale domácí obránce centr plácl rukou na roh. Penalta se však nepískala.

I Senorady byly nebezpečné, těsně nad pálil za balón do Senorad od nás zapůjčený Jerry. Další střela domácích ve 42.minutě však na mokré trávě dopadla těsně před Borisem a pod jeho tělem se svezla do brány 1:0.

Ve 43. minutě se ale probral náš kapitán Laďa a zpoza šestnáctky pěknou střelou téměř do vingla srovnal na 1:1.

Kdo si myslel že už je poločas ten se spletl. Boris si zakřičel mám a šel dos kluzu pro míč, Čmelda mu uhýbal. Mokrý míč však našemu golmanovi vypadl a do prázdné brány Senoradský hráč sice z úhlu, ale přece jen mířil dobře 2:1.

Ještě jsme do poločasu stihli rozehrát a Laďa přímo z poloviny hřiště nakopl míč na Senoradskou bránu. Senoradský golman míč kontroloval a nechal ho spadnout na tyčku!!!

Na začátku druhé půle jsme přidali - Honza se začal více zapojovat do zakládání našich útoků a nestál s Čmeldem jen vzadu jako v první půli.. Po zkrumáži se míč odrazil za velké vápno a když střídající Norek viděl, že domácí golman je vypředu a ještě po srážce s domácím bekem na zemi hezky ho přehodil a bylo 2:2.

Během chvilky centroval náš nejlepší hráč Marek a Laďa hlavou trefil břevno. Jelikož golman zůstal stát Laďa neměl problém hlavou napodruhé trefit bránu - 2:3.

Na plac se dostal i Tomáš Papež a i nadále jsme měli šance Dobře jsme se dostávali do šancí zejména po levé straně kde si falešné křídlo zahrál Ori. Škoda že náš jarní střelec si svou bilanci nevylepšil, na druhou stranu ale i dobře bránil. Ve druhé půli se dobře rozehrál i Vláďa a jeho hlášky dodávali zápasu zase něco navíc.

Senorady nás ale v závěrečných 20 minutách dost zmáčkli a vyrovnání viselo ve vzduchu. Nepovedenou první půli důležitými zákroky odčinil golman Boris. Pochvalu si zalouží i Vraník, hrající levého beka sice jednoduše, ale účelně.

Na závěrečné minutky jsme takticky vystřídali a tak se v 87.minutě dostal na plac novopečený taťka Žán a výsledek jsme si už pohlídali. Za odvedený bojovný výkon si zaslouží celý mančaft pochvalu.

Příští týden je volno, za 14 dní nás čeká poslední špil se Říčanami. Potom už je zapotřebí myslet na další sezonu.Treninky normálně ve středu v 18h.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář