Jdi na obsah Jdi na menu
 


Senorady B : Ketkovice 1:3 (0:3)

5. 11. 2007

Sestava:

Braňo - Marek, Miga, Cantona, Honza - Filip, Pižma, Roman (46 Norek), Žán (57 Ori) - Vraník, Čmelda

Branky: Čmelda 2x, Pižma

Nastoupil jsme bez našich útočných hvězd Tomáše a Ladě a tak jsme museli v útoku improvizovat. Vraník odehrál poprvé v kariéře celých 90 minut a Čmelda je natolik zkušený mazák, který rozhoduje zápasy.

První půli jsme hráli s větrem a tak jsme si řekli, že by nebylo špatné utkání hned rozhodnout. Vyvinuli jsme značný tlak a po několika závarech a nastřeleném břemnu skóre načal po autu Filipa a prodloužení hlavou od Čmeldy střelou přes hlavu Pižma - 0:1.

    V 15. minutě zahrával z poloviny hřiště standartku Cantona a pouze lišák Čmelda a nikoliv Senoradští obránci věděl kam to kopne. Naběhl si tedy na padající list před brankáře a hlavou zvýšil na 0:2.

   No abysme toho Čmeldy nepřechválili, chvíli nato šel sám na brankáře a nedal. Senorady hru trošku vyrovnali a v závěru druhé půle se hrál poměrně dobrý fotbal, který na obě strany kazil jen nepřesný rozhodčí. Pižma zkoušel 2 trestňáky, ale mířil těsně vedle. Velice fotbalové byl i Romanův volej po centru Pižmy.

    Běžela asi 43. minuta kdy Vraník svým napadáním donutil levého beka ke zpětné přihrávce brankáři se slovy na, ten ale vyběhl téměř k němu a balón tedy mířil do prázdné brány. Čmelda zasprintoval a na brankové čáře ho tam ještě dokopnul - 0:3

   Do druhé půle vyběhnul místo výborného Romana čerstvý Norek. Vytvářeli jsme si šanci za šancí, ale nepochopitelně jsme selhávali. Ze slybného trestňáku mířil vedle Žán. Chvíli nato Žána vystřídal Ori a jeho průniky dělali domácím problémy. Jednou krásně ocentroval na Čmeldy a podruhé se pokusil levačkou zakončit, ale míři nepřesně. Po dalším průniku Ori nahrál Cantonovi, ale jeho slabou střelu ještě v offsidu tečoval Čmelda a tak gól neplatil. Do velké šance se dostal i Vraník a všichni spoluhráči, ale i naši fandové tlačili očima jeho střelu z velkého vápna do odkryté brány. Střele však chyběla razance a obrana ji stačila odvrátit na roh.

   Závěrečných 20 minut jsme zbytečně znervózněli, vyklidili střed pole a nechali se zatlačit. Po útočném faulu na Marka sice domácí střelou z 25 metrů snížili na 1:3, ale víc se jim už nepodařilo. Ale popravdě šancí měli v závěru dost, jednou nastřelili tyč, jednou vyhlavičkovával u tyče míč z brány Filip. Se závěrem utkání tedy nemůžu být spokojen a kvalitnější tým - například za týden Rio - by nás asi potrestal.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Rio

(Cantona, 6. 11. 2007 10:12)

Sraz je po půl 1, odjezd v 12:45. Věřím, že tam vybojujeme 3 body. :-)

Cantona...

(orca, 5. 11. 2007 20:45)

Podporoval ofenzivu,nabíhal si,střílel,hlavičkoval,ale branku nedal,dvě žlutý karty dostal a přece dohrál!!!Ten kluk má ale kurevský štěstí!!!
Věřim,že dáš branku v Riu,zdar.

gratulace.

(Max, 5. 11. 2007 20:15)

Ahoj chlapi.Tak gratuluju k výsledku. Hodně mě sralo, že jsem u toho nemohl být svámi, ale vlast mě potřebovala tak jsem musel....Těším se na RIO v sobotu, jen nevím kdy je sraz a v kolik se hraje. Měl jsem mít opět den - službu, ale vyměnil jsem si to, tak můžete semnou počítat.Tak ahoj Max

Čmelda

(Cantona, 5. 11. 2007 15:18)

Před sezonou jsem řešil přetlak záložníků a nedostatek trénujících útočníků a tak jsem Tomáše přesunul do útoku. Laďa tam taky ukazuje svoji kvalitu a tak na Čmeldy většinou zůstává jen lavička a většinou naskakuje na závěrečnou půlhodinku.Jeden z důvodů proč nehraje pravidelně je že prakticky netrénuje. Ale troufám si říct, že tak kvalitního útočníka jako je Čmelda nemá dobrá polovina týmů v naší soutěži. Už se těšíme na další kanonádu Ćmeldo!!! Třeba v Riu??? Side přijď, ať to nezmeškáš.

Gratulace

(MaŠ, 5. 11. 2007 9:56)

Gratuli Vám ke 3 bodům borci ;)

Čmelák

(Sid, 5. 11. 2007 9:18)

Se na to vybodnu. Jednou nejedu na fotbal a Čmelda zase kouzlí. Asi se přede mnou stydí.

K zápasu

(Filda, 5. 11. 2007 8:18)

Celkově bych zápas zhodnotil jako povinné tři body. Nedali jsme asi osm jasných gólů, tak nakonec můžeme být rádi za ty dvě Čmeldovy kanonády, protože se nám to na konci mohlo vymstít. Doufám, že když nám to tam nepadalo včera, tak nám to tam bude padat v Riu. K sobě bych poznamenal, že jsem rád za svůj zlepšený výkon. Ale pořád to ještě nebylo ono. Už se těším na pauzu a že se dám trošku dohromady.

hodnocení hráčů

(Cantona, 5. 11. 2007 7:36)

Braňo - až na ten gól to bylo dobrý.

Marek - kvalitní výkon zejména v první půli hodně podporoval ofenzívu. U gólu musí počítat, že rozhodčí vždy útočný faul nepískne.

Honza - neměl moc práce a chybu neudělal, dopředu se moc netlačí.

Miga - solidní výkon, vyjma závěru moc práce neměl.

Cantona - podporoval ofenzivu, nabíhal si, střílel, hlavičkoval, ale branku tradičně nedal.

Filip - odvděčil se za důvěru kterou dostal a podal kvalitnější výkon než v předešlých 2 zápasech. Je vidět, že umí nahrát balón.

Pižma - střílel, nahrával, útočil, bránil, prostě klasika to co od něj čekám.

Roman - svým výkonem se vyrovnal Pižmovi, výborně Romane.

Žán - taky on dal zapomenout na slabý výkon s Říčany a přece jenom proti lehčímu soupeři se prosazoval. Škoda že jeho střelu brankář vyrazil.

Norek - spoustu míčů vybojoval, ale taky dost ztratil. Plně Romana nenahradil.

Ori - tak ten mě potěšil, po dlouhé době byl vidět. Několikrát se krásně uvolnil. Určitě chtěl ukázat, že na lavku nepatří, což se mu podařilo.

Vraník - bojoval, odehrál celý zápas a má podíl na 3.brance. Není tam ještě ta kvalita a vyhranost jako u Ladě, Tomáše či Čmeldy, ale určitě přijdou na jaře další zápasy kdy dostane opět šanci.

Čmelda - asi nechtěl platit za hattrick a tak po druhé brance přestal dávat góly. Ale vážně, z jeho výkonem jsou spokojen a uvažuju, že bojovníka Čmeldy nasadím od začátku i v Riu, třeba v záloze.