Jdi na obsah Jdi na menu
 


Říčany:Ketkovice 2:1 (0:1)

7. 10. 2006

Sestava:

Valo - Horák, Garžík M, Ošmera, Duba - Pavliš, Matoušek M, Pospíšil, Garžík T - Taras, Karaus (80m Šic)

V utkání nám chybělo několik hráčů kteří byly na svatbě našeho hráče Zdeňka Mohelského, přesto nás bylo dost a v první půli se hrál dobrý fotbal na obou stranách. Hned na začátek rozhodčí posoudil Vláďův odkop jako malou domů, ale domácí z nepřímého kopu branku nedali. To my jsme šli do vedení Pospíšilem po nádherném centru Ošmery. do poločasu měl další šanci Luba, ale golman ho vychytal. Po přestávce jsme přestali hrát, soupeř nás začal přehrávat. Ale i tak jsme měli 1000% šanci kdy Luba utekl obráncům, ale brankář Říčan míč 2x vyrazil, k míči se dostal Přema ale také po 2 dorazech míč skončil nepochopitelně vedle brány. Nedáš dostaneš platilo do písmene. Po špatném odkopu M.Matouška se domácí ze středu hřiště přes levé křídlo dostali do šance a vyrovnali. Za pět minut další chyba a bylo 2:1. Chybělo 20 minut a chtěli jsme vyrovnat. Domácí zahráli malou domů z poloviny hřiště, ale rozhodčí se zrovna díval jinam. Poté však viděl Vlastův "faul" kdy hlavou přiklepl M. matouškovi který dal z velkého vápna regulerní gól. další gól padl v závěru, kdy Luba z velkého vápna nabíhal na centr a hlavou zavěsil, pan rozhodčí však měl jasno - offside.Co k tomu říci. Kdyby jsme dali některou šanci na 0:2 mohl si pan rozhodčí pískat co chtěl a body by byly nejspíš naše, takhle se můžeme zlobit jen na sebe.Byťme rádi že v emotivním závěru nikoho nevyloučil.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

trapení

(střešna, 14. 10. 2006 1:33)

vykon dobry až na útočníky(i sousedi)kteří bohužel goly nedali, i přes nabídnuté šance z obranců,prostě tragédie,doufám že v neděli něco už proměníte

zbytečné prohry

(Cantona, 10. 10. 2006 12:12)

V Říčanech to bylo nedáš dostaneš, podle mě trošku asi chyběli zkušenosti Paře a Čmeldy.Musíme se ale naučit vyhrávat vyrovnané zápasy. Vždyť ze 4 proher byli 3 jen o jeden gól a všechny zbytečné, pouze Rio nás přehrálo ve všech směrech a prohra 1:3 byla ještě mírná. Už plichta na úvod s Novou Vsí byla smolná. Věřím, že s návratem zraněných Fildy a Pižmy získáme více kvality i zkušeností a na jaře třeba neprohrajeme vůbec.

!!!!!

(Pavliš Přemysl, 9. 10. 2006 16:27)

Co tak napsat jen asi to,že jsme prohráli zápas,ve kterém jsme měli lepší začátek,ale nedali jsme vyložené šance!!!
Myslím si,že za zápas dvě větší chyby nejsou moc,ale musíme proměnit pět našich.To by pak výsledek vypadal jinak a mi měli 3 body.
Věřím,že se přes zimu dáme dohromady a takovéhle zápasy na jaře neprohrajem a posunem se i v tabulce o něco výš.
Snad porazíme doma Chudčice!!!!!

*.*

(Filip, 9. 10. 2006 13:30)

No co se dá dělat. Nějakej komentář jsem slyšel od kluků, co přišli Pižmovi na svatbu. Tak myslím, že po podobným průběhu bych byl asi vytočenej docela podobně. Ve středu se příjdu podvat na trénink, pořád doufám, že bych v neděli mohl aspoň na lavičku.