Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zakřany : Ketkovice 5:2 (1:1)

16. 4. 2007

Zakřany : Ketkovice 5:2 (1:1)

Sestava:

Valo - Mihalisko M, Matoušek M, Mohelský P, Duba V (45m Horák M) - Pavliš p, Pospíšil Z, Mohelský Z (70m Ošmera T), Garžík T - Mohelský L, Taras L (85 Rosa D)

Branky : Mohelský L, Mohelský Z

Do utkání hraném v Lukovanech jsme vstoupili laxně a od první minuty se na hřišti tradičně hádali. Braňo byl tak vytočený na Čmeldy že mává rukou offside, že za 2 minuty pustil branku z dobrých 35 metrů. Minutu nato však zachránil včasným vyběhnutím další šanci Zakřan. Po 15 minutách jsme přece jen začali hrát a měli míč prakticky celý poločas na svých kopačkách, zvlášť na pravé straně Mihalisko s Pavlišem dělali vítr. Z téměř 10 úniků po lajně však vzešel pouze 1 gól když Přemův centr našel hlavu Ladě. A jelikož pan rozhodčí ukončil 1.poločas asi v 38.minutě (bez komentáře !!!!) šlo se do kabin.

Pan rozhodčí tam o poločase kopl dalšího lahváče a šlo se hrát. Někteří hráči byli nepřesnými výroky rozhodčí natolik rozhození, že se to odrazilo na výkonu. Vrcholem byl  offside písknutý až když byl Zdena na soupřově velkém vápně v gólové šanci. To prosím vybíhal z vlastní půle, Zakřanský pomezní ukazoval hrajte dále, uběhlo několik vteřin a zohodčí nečekaně foukl do píšťalky.

Na to jsme se začali hádat mezi sebou, to klasické proč si to nenahrál mě, ale jemu atd. Po Markově ztrátě míče na půlce se soupř řítil do vápna a Čmelda v souboji tělo na tělo zbytečně použil i ruce - penalta. Za chvíli další gól a byli jsme na lopatkách. Ještě jsme snížili Zdeňkem Mohelským na 2:3, ale to bylo z naší strany vše. Laďa se taky dostal do šancí, ale lítalo to vedle či nad. A tak soupeř trestal dalšími 2 brankami, přitom ta pátá po další penaltě byla zbytečná. Ori byl faulovaný ve vápně svým kamarádem z hokeja Copánkem a místo aby spadl tak se po něm ohnal nohou a  sestřelil ho. Správně by asi měl dostat červenou kartu. Zkušený Luďa Krejčí i další penaltu proměnil a bylo vymalováno.

V závěru měl šanci ještě Michal Matoušek když hlavičkoval po centru v zápase vůbec nevyužitého Garžíka, ale brankář chytil a tak utkání skončilo debaklem.

Dá se říci, že jsme zapoměli na výkon s Domašovem a plynule jsme navázali na blamáže s Rapoticemi B a Příbramí.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ostuda

(klepka, 30. 4. 2007 15:20)

hrali jste hovno neumíte to

rozhodčí

(Dobrá Duše, 16. 4. 2007 10:57)

Vy dostanete 5 gólů a může zato rozhodčí. On hrál tak špatně a nebo celá obrana, v čele se stoperem