Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přípravný zápas Ketkas : Rapotice B 2:6

18. 7. 2007

V sobotu v 17h sehrajeme na našem hřišti  přátelské utkání s Rapoticemi B.

   S našim sousedem z Rapotic jsme v poslední době sehráli 3 utkání. Loni v létě jsme plichtili s béčkem 1:1, v zimě na umělce jsme opět remizovali, tentokrát s áčkem, po divoké přestřelce 7:7. Poslední přátelák jsme na jaře prohráli s béčkem 2:4.

    Soupeř i přes nestálou jarní formu nakonec postoupil do 3.třídy a uvidíme, jak se jim tam bude dařit. Oporami týmu jsou především zkušení hráči Kolařík, Bátrla a Tesař, kteří si stále udržují vysokou výkonost.Kolem nich je mužstvo poskládáno z mladých hráčů, takže je docela vyvážené. Hrajícím trenérem béčka Rapotic je Karel Kovařík (Yetti).

     Pro naše mužstvo to bude prakticky začátek přípravy. Po odchodu trenéra ing Mihaliska do Rapotic jsme bez trenéra, kterého dál hledáme. Přípravu povedu já osobně - Michal Matoušek (Cantona). Všechny hráče jsem informoval SMSkou.

..............................................................................................................................

Ketkovice : Rapotice B 2:6 (1:4)

branky: Vláďa Duba a Přema Pavliš

Sestava :

Boris (45m Braňo) - Marek M, Michal G, Tomáš O, Váďa D, Honza Š - Přema P, Filip K, Roman S, Tomáš G - Vraník, Michal M, Marek J    střídáno hokejově

   Utkání se hrálo pěkně, kombinačně, po zemi a první půlhodinku jsme soupeři více méně stačili. začali jsme vlastním gólem Michal G a kiksem Borise, takže jsem soupeři pohodlně umožnili vést 0:2. Poté jsme měli dobrou pasáž, kdy se nám dařila kombinace a Vláďa Duba snížil na 1.2. volalo to po vyrovnání, ale ani Vláďa,Vraník, Michal či Filip ze dvou trestńáků branku nedal. A tak soupeř posilněn o některé borce z Áčka trestal a po našich dalších kiksech (špatná nahrávka Tomáše G, nepokrytí dlouhého centru brakářem) trestal a do šatny se šlo za hrozivého stavu 1:4. Inu 4 kiksy  - 4 branky v naší síti.

   V druhé půli hra již neměla takové tempo a sopueř přidal další 2 branky(další kiks, tentokrát Mara M) a my poze 1 gól Orkou, i když sám na golmana šel jak Roman tak Vláďa.

    Rapotice dirigované Sašem a Kolouškem měli utkání již pod kontrolou a zaslouženě zvítězili.

  Za 14 dní nás čeká ještě kvalitnější soupeř - Mohelno (1.B třída), ale to už by měli být k dispozici i další hráči, kteří tentokrát chyběli.

  

  

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

jasná 2 (0:5)

(Dobrá Duše, 20. 7. 2007 15:38)

Kafe si dám jedině ss, ale musíš je koupit jinak máte ostudu po celém okrese

maxovi

(Cantona, 20. 7. 2007 14:12)

tak třeba ti to vyjde na přátelák s Lukovanama 19.8. ?

ahoj.

(max, 19. 7. 2007 16:19)

Ahoj. Je mi líto, ale nepřijdu ani na jeden přípravný zápas.S Rapoticemi jsem v práci, mám dení.Pak jedem na dovolenou od 29.7. do 10.8.A v sobotu 11.8 a v neděli 12.8 mám opět dení.A aby toho nebylo málo na první zápas s Čučicemi mám opět dení.Vyměnit nic nejde zkoušel jsem to. Tak at se Vám daří...

sakriš

(Filip, 18. 7. 2007 11:54)

Kurňa, já myslel, že budem střídat hokejově a ono to vypadá, že nebude koho....