Jdi na obsah Jdi na menu
 


Příprava hřiště, lajnování atd

10. 6. 2008
Příprava hřiště, sítě, praporky, lajnování
Termín zápas jména
22.6.

Senorady B

 
28.6. staří páni  
5.7. svobodní : ženatí  
12.7. turnaj Plaz Ketkas cup  

 

Plaz ketkas cup:

hlavní pořadatel ............................. Zdena Ošťádal turnaj kompletně nachystal, ale v době turnaje bude na dovolené. Proto se hledá osoba, která turnaj bude řídit, vybere startovné, bude zapisovat výsledky atd. Nějaké vytipované lidi samozřejmě oslovíme, ale máte-li někdo chuť si to vzít na starost hlaste se.

Okýnko.................. V době turnaje bude otevřené okýnko s občerstvením a i sem hledáme dobrovolníky.

 

Příští sezóna:

Pro sezonu 2008 /2009 bych byl rád, kdyby byl utvořen realizační tým (3-4 lid)mužského fotbalového oddílu s jasně stanovenými pravidly a kompetencemi.

osobě pokud mě nikdo neodvolá například kvůli špatným výsledkům hodlám i v další sezoně pokračovat jako trenér a i jako hráč. Jsem ochoten i nadále zajišťovat vstupenky, hlášení, plagáty a provozovat webové stránky.

Předpoklám že i Emil bude nadále psát zápisy a mávat.

Do týmu hledáme člověka, který bude zajišťovat přípravu hřiště a rovněž hlavního pořadatele. O tohle se v další sezoně v žádném případě nebudu osobně starat!!!

Dále hledáme vedoucího mužstva, osobu která bude zajišťovat chod mužstva, bude se mnou sledovat sportovní ambice, ale bude i například vybírat členské příspěvky, organizovat brigády atd.

Takže borci, nehlašte se všichni. :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

chichi

(Fčela, 14. 6. 2008 12:03)

plaGáty. No to mě poser.